2777
2789
عنوان

شوهرم میگه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 75 پست

اگر کوتاه بیام باید قید خیلی چیزارو بزنم ولی اینها برای من ارزشن 

چطوری اون دنیا جواب حضرت زهرا رو بدم 

چطوری دستور خدارو بذارم کنار خدایی که همیشه رفیقم بوده 

همیشه گوش شنوای در دو دلام بوده 

به خدا پشت کنم رو کنم به بنده خدا؟؟؟ 

ایا این نمک نشناسی نیست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

27 سالمه در جواب اون خانمی که گفت تفاوت فرهنگی داشتید بله تا حدودی خیلی از رفتاراش مشخصه که دوست د ...

همسایه ما هم همسرش میگه باید چادر بزاری ولی الان دیگه بدون چادر هم میشه حجاب داشت اون خانوم هم خسته شده بود دیگه چند مدل عبایی دوخت راحت باشه هم حجاب داره هم راحته ..

ولی خیلی سخته اینقدر از خودت بگذری چون همسرته اونم باید یکم باهات همراه باشه.

منم قبلا همش روسری میزاشتم الان بیشتر شال میزارم گیره میزنم از زیر😁 بدون گیره نمیتونم اطرافیان میگن گیره نزن ولی نمیتونم بلد نیستم😅

دیگه مگه شمارو نمیشناخته که محجبه هستی حق نداره در این موردها دخالت کنه شما آزادی تو حجابت ایشون نم ...

اوایل برام مهم نبود این چیزا ولی چندسالی هست تغییر کردم و مقوله حجاب برام پررنگ تر شده 

میخواد بشم همون ادم چندسال پیش

اگر کوتاه بیام باید قید خیلی چیزارو بزنم ولی اینها برای من ارزشن  چطوری اون دنیا جواب حضرت زهر ...

معلومه که نباید اینکارو بکنی.اولِ هرچیز رضایت خدا رو قرار بده.و به هیچ عنوان تغییر مسیر نده.

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

حتی دوست نداره جلوی نامحرم جوراب بپوشم 

نمیدونم ولی حیفه 

زندگی پس از زندگی رو ببین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

روسریتو این مدلی ببند  میتونی با یک سوزن فیکسش کنی که اصلا دیده هم نشه

اخه مدل لبنانی میبندم که برآمدگی س ی ن ه هم مشخص نباشه 

بخاطر همین مسئله هم هست که زیر بار شال سر کردن نمیرم

هزار بار حق    

اینجا نی نی سایت است 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم