2777
2789
اره مخصوصا حرف و دخالت های بقیه

حالا نه بخ

ه خاطر حرف بقیه آدم تنها میمونه بدون بچه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

انسان کلا تمایل به خلق و پرورش یه کودک رو تو وجودش داره 

ممکنه سختی هم داشته باشه 

البته تو هر چیزی سختی هست 

مثل رسیدن به یه شغل خوب یا گرفتن مدرک تحصیلی

اینم تا بخوای بزرگش کنی و یه محصول خوب بسازی سختی های خودش رو داره

ولی خب نمیدونم چرا واسه یه عده سختی واسه مدرک و شغل و مهاجرت و ... خوبه ولی واسه بچه داری بده 

(یه عده خاص رو میگم اگر جزو این دسته نیستید به خودتون نگیرید عزیزان خودم از سختی های مادر بودن اشنام ولی خب اون یه عده یه چیز چندش اور خطاب میکنن این قضیه)

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اوردن کلا دوتا جنبه داره شیرینی سختی مثلا نگاش که میکنی دلت ضعف میره براش در عین حال بیخوابی خستگی عوارض بارداری زایمان شیردهی و ‌‌... باید ب جون بخری بزرگتر که میشه هم شیرینی بیشتر میشه هم سختی 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

من دوست دارم ….

يكى از شيرينى هايى كه داره اينه -كه هر روز دخترم نماز مى خونه و تو قنوتش براى من و پدرش و مومنين دعا مى كنه…اللهم غفر لى و لوالدى وللمؤمنين يوم يقوم الحساب (خدايا من و پدر و مادرم و مومنين رو ببخش در روز قيامت)

اين يكى از بهترين دلايلمه كه ى شخصى رو به دنيا اضافه كردم كه لااله الاالله ميگه …

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

بچه داشتن هم یکی از مراحل تکامل زندگی هست. هرچقدر هم که زن و شوهر با هم تفریح کنند و...ولی یه جایی میبینند که جای بچه تو زندگی خالیه.

در ضمن دوران زندگی بعد از بچه با قبل از بچه فرق داره، نباید این دو دوره رو با هم مقایسه کنی، چون سبک زندگی با وجود بچه کلا متفاوت میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
مادرشوهر من از روز اول میگفت یکی بیارین ک ببینیم بچتون میشه ..نازا نباشین ی وقت...

دوساله عروسی کردم ۶ماهشه بچم بعد اصلن قصدشم نداشتیم بعد مادرشوهر نفهمم میگه خوبه اینم شد حالا اگه کسی بچه نخاد میگن نمیشه در این حد احمقن

توسن مناسب و شرایط مناسب عالیه  اینجایی که منم بیشتر چشم وهمچشمی دوتا دوتا سه تا سه تا میارن وداعم یه جوری بامن رفتارمیشه انگار من خیلی جا موندم 😕😐درصورتی که من ۲۴سالمه ومن وهمسرم فعلا نمیخوایم بچه دارشیم اینجا بچه اوردن وشوهرکردن موفقیته ...نه کسی که به فکر تحصیل وموفقیت وبهترکردن زندگیشه بازخوبه من همسرم مثل خودم فکرمیکنه ..

....این کاربری تعلیق داعم است..

منم زیاد علاقه ندارم حداقل در زمان حال ولی بناچار بخاطر حرف بقیه و اینکه سنم بیشتربشه دیگه نتونم مجبورم بهش فکر کنم.بخودم باشه دوس دارم آزادباشم و آرامش داشته باشم

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

بعضی سختی ها ارزششو داره

باید آمادگی شو در خودت ایجاد کنی

خالق ما قدرت باروری گذاشته برامون

ازدیاد نسل جدا از اینکه در روحیه و حال خوب و نیازهای فردی و اجتماعی ، مفید هست، برای جسممون هم حکم پاکسازی رو داره و از خیلی از مریضی های بد ، مارو در امان نگه میداره

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
توسن مناسب و شرایط مناسب عالیه  اینجایی که منم بیشتر چشم وهمچشمی دوتا دوتا سه تا سه تا میارن ود ...

دقیقن اینجام. اینجوریه حالا برا ما ناخواسته شد ولی مطمنم اگه الان بچه نداشتم میگفتن نمیشه نمی‌فهمن که خود آدم نمیخاد 

برا منم همینطوره تو دوراهی موندم فک میکنم مادر خوبی نیستم

تو بهترین مادری هستی ک بچه میتونسته داشته باشه فقط از خدا صبر بخواه

من صبر و محبت بیشتر خواستم واقعا خدا مهربونی کرد و بهم داد و بیشتر از همیشه دوستش‌دارم اصلا ی جور دیگه مهرش‌ب دلم افتاده ک اذیتاش نخوابیدناش ب چشمم نمیاد یا کمتر میاد از خدا برات صبر و مهربونی بیشتر میخوام مامان مهربون  

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع