2777
2789
اینکه بچه داشته باشی یا نداشته باشی یه تصمیم کاملا شخصیه به هیچ کسی مربوط نیست ولی به نظر خود من مهم ...

الان اگه من نداشتم میدونم که سرکوفت میزدن بعد همونا میگن میبینی چقدر سخته میخام خفشون کنم 

[QUOTE=333190458]الان اگه من نداشتم میدونم که سرکوفت میزدن بعد همونا میگن میبینی چقدر سخته میخام خفشون کنم 

عزیزم در هیچ شرایطی نمیتونی مردم رو راضی نگه داری در مقابل حرف دیگران بی تفاوت باش

ما فقط یه بار عمر میکنیم عمرت خرج دیگران نکن

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فرهنگتون خیلی خوبه و اینکه پدر مادر پشت آدم باشن خیلی فرق داره مامان من اصلن پشت من نبوده بیشتر ...

لطف دارید

اصلا سعی نکنید به کسی توضیح بدید یا توجیه بیارید

خیلی عادی و ریلکس هر کس پرسید با تاکید بگید فعلا خوووودمون تصمیمی نداریم و این سبک زندگی و انتخاب کردیم

موفق باشید عزیزم

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

بچه ی من مریض هم هست بیش فعالم هست ولی تصور اینکه اگر نبود چی میشد ی خلا و سکوت وحشتناک بهم میده بدون بچه زندگی خیلی سرد و بی روح و بی انگیزه اس برای من دوستان گرامی لطفا با دقت بخونید نوشتم برای منننن نظر شخصیییی

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
بچه ی من مریض هم هست بیش فعالم هست ولی تصور اینکه اگر نبود چی میشد ی خلا و سکوت وحشتناک بهم میده بدو ...

برا منم همینطوره تو دوراهی موندم فک میکنم مادر خوبی نیستم

الان اگه من نداشتم میدونم که سرکوفت میزدن بعد همونا میگن میبینی چقدر سخته میخام خفشون کنم 

مادرشوهر من از روز اول میگفت یکی بیارین ک ببینیم بچتون میشه ..نازا نباشین ی وقت...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

هیچی زندگی بهشت میشه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه بیاری سنگین ترین و سخت ترین مسئولیت رو به گردن گرفتی.  سخت ترین کار تو کل مراحل زندگی تربیت یک انسان هست. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......