2777
2789
عنوان

قانون زیبای جذب ♥️💎

343 بازدید | 5 پست

دوستان من خیلی خودمونی به زبون خودم و تجریباتم براتون توضیح میدم امیدوارم براتون مفید باشه♥️

بدن و کلا تمام بیماری ها یا افزایش قد یا چاقی لاغری و پوست. و مو و.... هرچیزی که در وجود شماست

مربوط به ذهن شماست...! یعنی شما هرچیزی که از خودتون هست و باور کردید تو واقعیت مشاهده میکنید

ذهن انقد قوی هستش که دستوری که شما بهش دادید و میگیره و همونو براتون پیاده میکن !!

مثلا هرروز میگید من صورت چاق نمی‌خوام فرداش میگید کلافه شدم چرا صورتم چاق تر شد چون شما دارید به بدنتون و ذهن ناخودآگاه دستور میدید که به جهان بگه چاق هستید

شما چیزی که نمیخواین و همش تکرار میکنید  نه چیزی که می‌خواین ناخودآگاه فرق بین دروغ و راست و ناله و...متوجه نمیشه چیزی دریافت میکن و بهتون نشون میده  که از کلام و باور شماست

به زودی تکنیک های جالبی بهتون میگم ♥️

به خاطر خودتون به خودتون اهمیت بدید ♥️باهم مهربان باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که این قانون جذب از هرچی بدم اومده رو بهم نشون داده

چون باور بچگی هات پدر و مادرت و. هنوز تو وجودت هست باورهای منفی 

مثلا میگی بیام امتحان کنم ببینم میتونم جواب بگیرم 

میبینی برعکس شده یا بدتر چون بهش ایمان نداری 

همونو تو زندگیت میاره ایمان نداشتن به کاری همون دوبه شک بودن 

که الان هستی

به خاطر خودتون به خودتون اهمیت بدید ♥️باهم مهربان باشید