2777
2789
عنوان

دیدین بعضی پدر مادرا چقد دلسوزن

72 بازدید | 7 پست

منکه ندیدم منو فقط زاییدن واسه اینکه تو پیری ازم استفاده کنن همین و بس...

تازه بین بچه هاشون کلی فرق میزارن...

وقتی به مامانم میگم قراره تا آخر عمر تنها زندگی کنم چرا بفکرم نبودین میگه مگه پدر مادر من الان کجان مگه اینهمه نوزاد بدون پدرمادر بزرگ میشن چی!

والا طبق چیزایی که از پدر مادر خودش تعریف میکرد همیشه نگران آیندش بودن اینا حتی یکبارم به زبون نیاوردن !

الانکه ۳۱ سالمه مجردم و میدونم ۵۰ سالمم بشه شرایطم همینه

متوجه نشدم عزیزم..یعنی چکارباید بکنن؟؟؟

هیچ تلاشی نکردن واسه خوشبخت شدن من هردو میتونستن با درآمدی که دارن برن ازین شهر میتونستن یه مغازه بزنن میتونستن یه پراید بگیرن میتونستن با چنتا آدم درست حسابی رفت و آمد کنن ولی رفتارشون اصلا خوب نبود فقط تو چار دیواری نشستن یک عمر

میتونستن کمتر تولیدمثل کنن یا حتی زبانی هم شده ابراز نگرانی کنن و ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خوبه هدفی قبل از زاییدنتون بوده

و منی که ناخواسته بودم باید چی بگم

یه بارم کوشش کردن واسه سقط ولی سگ جون تر از این حرفام

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

عزیزم دقیقا با نظرت موافقم پدر و مادر من هیچوقت نخواستن پیشرفت کنن هیچوقت نخواستن تلاش کنن برای خودشون برای بچه هاشون همش بیکار همش بیخیال بیخیال عالم 

غم عالم به دلم سرازیر میشه وقتی به این فکر میکنم اگر یکم تلاش میکردن و بیخیال نبودن جاشون اینجاها نبود،واقعا من مقابل خانواده شوهرم احساس خجالت میکنم،پدر من نباید یه پراید زیر پاش باشه؟تو یه خونه نسبتا قدیمی زندگی کنه،خانواده شوهرم شلوغ و هروز پیش همن،اما خانواده من همیشه تنها همیشه توی افکار پوسیده خودشون موندن دلم میخواد گاهی وقتا که میبینم انقدر بیچاره شدن انقدر ناتوانن بشینم زار بزنم به حالشون 

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

بخدا یکی رو میشناسم یه بار نشست برامون حرف زد میگفت همیشه برای بچه هان حامی بودم همیییشه پشتشون بودم 

کارای زندگیشون رو خودشون میکردن خودشون برای زندگیشون تصمیم میگرفتن من فقققط حمایت میکردم میگفت با حقوق کمم همه کار براشون کردم هیچی کم نزاشتم کمکم وعضم خوب شد دو برابر خرجشون کردم همیشه کنارشون بودم همیشه

واقعا هم همینطوره الان بچهاش همه  موووفق و با اعتماد به نفس و خوشبخت همشون هم همیشه لبخند به لب!

پدر من مادر من هم نزاشتن برسم به اونچه که لیاقتم بود با برچسب هایی به نام ابرو،به نام زشته تو دختری،جامعه پر از گرگه 

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

گاهی فکر میکنم من پر از عقده دارم عقده اون چیزایی که قبل از خواب بهشون فکر میکردم عقده زندگی خوب 

زندگی با محبت،ارامش،