2777
2789
عنوان

روحم بوده؟؟؟؟

106 بازدید | 18 پست

سلام بچها چندروز پیش خواب بودم نمیدونم چقدر از زمان خابم گذشته بود میدونم اعماق خواب بودم بعد یهو انگار از رو بلندی افتادم بشدت انگار از یک بلندی میفتی خییییییلی شدتش زیاد بود همزمان از خاب هم پریدم بنظرتون روحم بوده؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه همه یکی ی بار پیش اومده  نمیدونم چی بهش میگن

خیلی بد بود فکرکردم از رو ارتفاع زیاد بشدت خوردم کف زمین😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
آره حالا که همه میرن تو هم برو برنامه زندگی پس از زندگی    

چرا مسخره میکنی😐

ب این حالت زمانی میگن م مغزت فکر میکنه داری می میری بهت شک میده

خیلی بده😑😑

اره نوجون بودم 

اخه من چندبار پیش اومده برام اخرین بار موقع دنیااومدن دخترم بود که تو بخش بودم

خب آخه دیگه فک کنم همه حداقل یبار تو عمرشون از این خوابا دیدن🙂

خواب نبود عزیزم اصلا هیچی ندیدم

آره روحه  تازه یکی بهم گفت اگه در حین افتادن از ارتفاع بیدار شدی که هیچ اگه بیدار نشدی میمیری& ...

یا خدا😑😑