2777
2789
عنوان

لاغر میشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست
باشگاه بخورم ؟؟؟ خیلی تحت تاثیر حرفم قرار گرفتی🥺😂 عزیزم ببین اگر بخوای اصلاح سبک زندگی کنی برن ...

اره😂

اصلاح سبک زندگی؟؟ من علوم ورزشی میخونم

ترو خدا اینو بهم یاد نده=))))) توصیه ی دوستانه بود، همون پنج قاشق و بخور. 

با کم خوری، فقط چربی از دست نمیدی، عضله از دست میدی

رژیم اشتباه از همه ی وجودت کم میکنه

ببین کی بهت گفتم. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب خیلی کمه چطوری زنده میمونی

خب همیشه معدم سبکه ، خورشت بخور بیشتر 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اره😂 اصلاح سبک زندگی؟؟ من علوم ورزشی میخونم ترو خدا اینو بهم یاد نده=))))) توصیه ی دوستانه بود، ه ...

پنج قاشق نه هفت تا میخورم 

عزیزم تو نت بخونی بابت سبک زندگی همینا میگن 

خب برنج مثلا چه فایده داره ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خب الان شرایط بچه دومو ندارم ولی خیلی پریودام عقب میوفته

آهان خب بچه داری پس 

تنبلی زیاد شده خیلی 

پنج قاشق نه هفت تا میخورم  عزیزم تو نت بخونی بابت سبک زندگی همینا میگن  خب برنج مثلا ...

کربوهیدرات واجبه برای شما که بیست سالته گلم

چون برنج غلات داره

چون سیر کننده است

چون با کم کردن کالری، کم خوری

مواد معدنی کمی مصرف میکنی

و مواد معدنی به بدنت نمیرسه 

در نتیجه 

آهن، انواع ویتامین ها

به بدنت نمیرسه

پس

افرادی که رژیم نادرست میگیرن

ریزش مو، شلی پوست، و یبوست میگیرن

این تازه اغاز ماجراست

شما هفته ای ۳_۴ روز بری باشگاه 

قشنگ هر وعده دو کفگیر برنج میخوری

بخور، ورزش هم بکن

برنج و گوشت بخور

شکر و قند و نوشابه رو من خیلی ساله نمیخورم

موفق باشی. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
کربوهیدرات واجبه برای شما که بیست سالته گلم چون برنج غلات داره چون سیر کننده است چون با کم کردن ک ...

ممنون نظر دادی❣️

به بدنت اسیب نرن لذت ببر هیچوقت بیست ساله نمیشی اندازه بخور تحرک داشته باش موفق باشی ♥

عزیزم میشه درخواست بدم