2777
2789

زیاد ندیدم فقط سری فیلمهای پیچ اشتباه رو دوست دارم

سلام.کاربر آقا هستم اگر من رو در تاپیک های جنسی و مسائلی که به زنها و بدنشون مربوطه آنلاین دیدید اسکرین بگیرید و در همون تاپیک تگ ام کنید و به من رگباری فحش بدید و من قول میدم که در اینصورت هیچ واکنشی نشون ندم چون حقم بوده .. (همه مثل هم نیستند) متشکرم.🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انابل 

راهبه 

همینارو دیدم انابل ترسناک تره

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

یه فیلم بود زن و شوهره تو هتل گیر افتادن 

آخرش زنه نجات پیدا کرد 

چی بود اسمش؟؟

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

As above so below

ترسناک نیست زیاد، بیشتر هیجانیه

من که واقعا لذت بردم.

خود را تنگ در آغوش بگیر و دلخوش به رویای دیگران نباش؛ تو اولین و آخرین انسان در جهانِ خود هستی و با پایان تو جهان نیز به پایان می‌رسد.
ایرانی اگه منظورته  آن شب

نه خارجی بود 

منکه سکته کردم

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....