نیستین ببندم به نیت چند نفر ف.ال قهوه هم میخواستم بگیرم
@دل_داده_ام مرسی عزیزم ،عزیزم میشه لطفا برای من بگیرید، من معلم ابتدایی میشم یا دبیرستان؟شخصی که اول اسمش ج داره و دور از من زندگی می کنه آیا من در نهایت با این فرد ازدواج می کنم یا خیر؟زمان ازدواج و مشخصات و شغل کسی که در نهایت با آن ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیزم
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
بله اخرای امسال و اواسطش قدمی بر میداره یا خبری ازش بهتون میرسه
تورو خدا نرو امسال کنکور قبول میشم یا سال بعد حس کراشم بهم چیه
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
فاطمه ام عزیزم بنظرت من امسال ی رشته خوب قبول میشم؟ کی شاغل میشم؟
ف.ال قهوه گرفتم
برات یه کلاه دراومده که به معنی رسیدن به جاه و مقام بالایی اشاره داره با پشتکار به مقام رسیدن در مقابل حیله و حسودی افراد دورت مراقب باش اینجا خبری از اینده برات میاره که یه معنی موفقیته موفقیتت همراه با دشواری ها و ریسک هایی هست که باید به جان بخری چیزی شبیه یک قفل و یک کلید نمایش داده میشه که به معنی سد و موانعی هست که براتون پیش میاد و کلیدش هم فقط خودتونید با سعی کوشش بهش میرسید حلقه خبر میده از نامزدی که در اینده قراره داشته باشید