2777
2789

انرژی منفی رو جذب زندگیت نکن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت این شکت برطرف نمیشه اینقد این وضعیت عذابت میده که یه روز با خودت تصمیم میگیری بیخیالش بشیو دی ...

نمیتونم بیخیالش بشم عین روانیا شدم وای شما تجربه داری

خسته ترینم
نمیتونم نمیشه

بخوای میشه چون من خودم تجربه خیانت رو دارم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
نمیتونم بیخیالش بشم عین روانیا شدم وای شما تجربه داری

بله عزیزم حدودن دو سال تو این حالته شک بودم هر روزم عذاب دادنه خودم بود ولی الان با خودم میگم ذات مرد خیانت کارع هر کاریش کنی حتی یکیو ببینه که زیباییش به پایه تو نرسه خیانت میکنه چشاش دنبالش میرع پ چرا باید خودمو درگیرش کنم؟ خوش باش برایه خودت 

الان حال و روزت خوبه؟فراموش کردی؟

بله خداروشکر، هرچند هرازگاهی میرم تو فکر گذشته ها و اذیت میشم ولی باز نادیده اش میگیرم..... 

فراموش که هیچوقت نمیشه متاسفانه

بله عزیزم حدودن دو سال تو این حالته شک بودم هر روزم عذاب دادنه خودم بود ولی الان با خودم میگم ذات مر ...

خیلی شرایط سختیه واقعا بین زمین و آسمون موندم نمیدونم چه تصمیمی برای زندگی لعنتیم بگیرم انقد حالم بد که دارم دق میکنم،خدا لعنت کنه همچین مردا و زنایی و که وارد زندگی مرد زن و بچه دار میشن

خسته ترینم
بله خداروشکر، هرچند هرازگاهی میرم تو فکر گذشته ها و اذیت میشم ولی باز نادیده اش میگیرم.....  ف ...

چه جوری باهاش کنار اومدی،من حالم خیلی بد تو دلم آشوب هیچی و هیچ کسی نمیتونه آرومم کنه

خسته ترینم
چه جوری باهاش کنار اومدی،من حالم خیلی بد تو دلم آشوب هیچی و هیچ کسی نمیتونه آرومم کنه

چندوقت از اون ماجرا گذشته؟ 

به نظر من فقط گذشت زمان موثر بود

بعد از بیست سال با دختری که قبلا معشوقه اش بود و دوست خانوادگی بودن  اصلا حالمو نمیتونم توصیف کنم دختره التماسم کرد میخواستم آبروشو ببرم گفت توالت مردمو میشورم

شوهر کند ذهن و عوضی من هم منو بی ارزش کرد هم خودشو بچه هام بزرگن 

بعد از بیست سال با دختری که قبلا معشوقه اش بود و دوست خانوادگی بودن  اصلا حالمو نمیتونم توصیف ک ...

ابروشو میبردی من اگه دختررو پیدا میکردم رسواش میکردم

خسته ترینم