2777
2789
عنوان

درس خوندن!!

3907 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من دانشجوام الان دو ترم مونده کارشناسیم تموم شده.

این ترم مشکل درس خوندن پیدا کردم یک ماه دیگه امتحانام شروع میشه و انبوهی از درسای نخونده مونده برام که هیچ انگیزه اییییی ندارم برای درس خوندن!متاسفانه علاقه ای به رشتم ندارم ولی جدای از اون دوترمی هم بخاطر مشکلاتی عقب افتادم و خلاصه همینطوری عقبم اگه این ترمم نخونم فاجعس!نمیدونم چرا اینطوری شدم که هیچ انگیزه ای واسه درس خوندن ندارم این ترم😣اگه کسی میتونه یا میدونه با چه راهی میتونم انگیزمو بیشتر کنم که یک ماه بخونم حداقل پاس شم بهم بگه😣اگه نگه نیاید بگین ما چی بگیم بگیم بخون!😐

🌸💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تا ترم 3 هیچوقت جز شب امتحان درس نخوندم معدلم هم پایین میشد ترم 3 دیگه کم کم به خودم اومدم و برای فرجه ها برنامه ریزی کردم . اول از همه یه نمره حدودی و یه معدل حدودی تعیین کردم و کل فرجه ها رو  خوندم نتیجش نسبت به ترم های پیش بهتر بود . کم کن را افتاده بودم چطور بخونم و دیگه میانترم و کوییز ها رو هم تو ترم های بعدی خوب میخوندم و طبیعتا کارم برا آخر ترم خیلی راحت تر میشد . تو هم دیر نشده برنامه ریزی کن بخون برای نتیجه بهتر چون برای آینده شغلیت هم معدلت تاثیر داره دوستم 

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

فقط به معدل19 فکرکنمن به این معدل فکر میکردم و کلی میخوندم

من به تنها چیزی که فکر میکنم‌پاس کردنشه!!!هر چند من هوشم بد نیست خیلی موقع ها یه درسایی رو تو یه روز خوندم و تونستم با نمره خوب پاس کنم!اما الان درسام سنگین شده و منم بسیار بی علاقه بهشون😔

🌸💕

گیلاس ابی به این فکر کن که معدلت معرف هوش و استعدادت هست

چون واسه استخدام هرجا بری 

حتما رو معدلت زوم میکنن

توکل میکنم به خدای بخشنده و مهربان . چراکه بهترین هارا برای من فقط و فقط خداوند میخواهد... خدایا شکرت و سپاسگذارم 
عزیزم من تا ترم 3 هیچوقت جز شب امتحان درس نخوندم معدلم هم پایین میشد ترم 3 دیگه کم کم به خودم اومدم و برای فرجه ها برنامه ریزی کردم . اول از همه یه نمره حدودی و یه معدل حدودی تعیین کردم و کل فرجه ها رو  خوندم نتیجش نسبت به ترم های پیش بهتر بود . کم کن را افتاده بودم چطور بخونم و دیگه میانترم و کوییز ها رو هم تو ترم های بعدی خوب میخوندم و طبیعتا کارم برا آخر ترم خیلی راحت تر میشد . تو هم دیر نشده برنامه ریزی کن بخون برای نتیجه بهتر چون برای آینده شغلیت هم معدلت تاثیر داره دوستم

آره واقعا معدلمم باید بکشم بالا!به نظرت از الان تا ۲۹ خرداد که اولین امتحانمه میتونم خودمو برسونم.؟😣 با توجه به این که درس های ریاضی طور خیلی دارم .شما رشتت چی بود

🌸💕