2777
2789
عنوان

معده درد شدید

754 بازدید | 14 پست

سلام 

من معده درد شدید دارم همراه نفخ و درد پهلوها مخصوصا چپ 

الان یکماه بیشتر درد بالای شکم سمت چپ دارم یه روز درد دارم دو روز خوبم خسته شدم دردش شبیه کلیه اس ولی تا پشت کمر و کتفم هم میزنه 

همه آزمایشی دادم mri  و CT  هیچی نشون نداده 

یه دکتر میگه کلیه اس یکی میگه رودس خلاصه خسته شدم از درد کسی همچین تجربه ای داشته اطرافش 

از وقتی رفتم کلونوسکوپی شش ماه پیش نفخ شکمم زیاد شده  دو سال پیشم آندوسکوپی شدم فقط معده عصبی تشخیص دادن

هر چی عسل و سیاه دانه و قرص معده و شربت و شیرین بیان میخورم هیچ فرقی نمیکنم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پیش یه دکتر برو من از سال ۹۶ دارم میرم هر دوماه یبار خیلی خیلی بهتر شدم البته اوایل چند تا دکتر رفتم که نتیجه نداد خودم قزوینم تهرانم دکتر رفتم حتی دکتر در یانی که فقط اسم در کرده 

حتی جراحم رفتم انگار اصلا وجدان کاری ندارن

داغون تر از معده  روده ی من فکر کنم نیست سه بار اندوسکوپی دادم‌چند بار کلونوسکوپی ولی رژیم رو رعایت کنی دارو هاتو منظم بخوری اعصابتم بهتر بشه خوب میشی

خدایی از اعصابه؟ آخه دو ماهه بد اعصابم بهم ریخته خدا لعنت کنه داداش نامردمو

تشخیص که کار من نیست

ولی یه دکتر آشنا داریم پیشش میریم میگه هر وقت منشا اصلی درد معلوم نیست از اعصابه

اتفاقا غروب هم به خاطر دل درد رفته بودیم دکتر

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

داغون تر از معده  روده ی من فکر کنم نیست سه بار اندوسکوپی دادم‌چند بار کلونوسکوپی ولی رژیم رو ر ...

انشالله شما هم خوب بشی خیلی درد بدی معده درد  از مغز و قلب مهمتره به خدا