2821
2789
عنوان

کلاهبرداری

346 بازدید | 8 پست

کاربر @silver_1485

این کاری که داری میکنی، کمک به پولشویی هست، و اون فردی که بهتون پول میده تا براش تبدیل کنید، ریال دزدی رو بحسابتون واریز میکنه و شما دلار تمیز رو بصورت رمز ارز بهش میدید، فردا حسابتو مسدود کنن و شاکی بیاد در خونتون باید تا قرون اخری که اومده به حسابت رو بهش بدی چون برای قاضی اصلا مهم نیست که تو خبر نداشتی یا گول خوردی اون فرد رو هم نمیتونی پیدا کنی پیدا هم کنی نمیتونی ثابت کنی 🥲

دیشب خواستم بهت بگم ولی خوابم گرفت

لولوعه نینی سایت 😛

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه جواب بدی خیلی ترسیدم ...من پول رو گرفتم ولی هنوز به حساب اون طرف نزدم و رمز ارزش هم نکردم چیکار ...

هیچی برو بانک پرینت حساب بگیر. به همون حساب واریز کن و فیششو نگهدار. به هیچ کسی رمز ارز نده و به هیچ حساب دیگه ای واریز نکن. تو بانک بگو اشتباهی اومده میخوام برگردونم حسابش. وگرنه میره همه ی حساباتو مسذود میکنه 

لولوعه نینی سایت 😛
هیچی برو بانک پرینت حساب بگیر. به همون حساب واریز کن و فیششو نگهدار. به هیچ کسی رمز ارز نده و به هیچ ...

حسابم مسدود شده صبح می‌خوام برم پلیس بگم ....مشکلی برام پیش نمیاد نه ؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어
یعنی زندان یا جرمی چیزی ندارع ؟! فقط پول تو صرافی هست چجوری بگیرمش؟!

نه زندان نداره، به ی حسابی که مسدود نشده برداشت بزن. به یکی از حسابای خودت تو ی بانک دیگه، اون کارتی که بهش پول زدن نباشه

لولوعه نینی سایت 😛
نه زندان نداره، به ی حسابی که مسدود نشده برداشت بزن. به یکی از حسابای خودت تو ی بانک دیگه، اون کارتی ...

ندارم حساب دیگه تازه صرافی هم هنوز پیام محدودیت برداشت میزنه با اینکه بهم زنگ زده و بهش جواب دادم .

'-' !니 곁에 나는 살수있어