2777
2789
عنوان

ینی ممکنه؟🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 25 پست
از عصر تاالان دوبار زدم مثبت شد  دوخط میفته خط دوم هاله میفته ینی باردارم؟🤦🏻‍♀️

واااای عزیزم باردار بودی الکی هوس خیار شور و چیزای ترش نمیکردی 😅

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااای عزیزم باردار بودی الکی هوس خیار شور و چیزای ترش نمیکردی 😅

چه ربطی دارع عزیزم؟ ینی کسی ک بارداره هوس چیزای ترش یابقیه چیزارو نمیکنع؟ چن سالته شما؟

پریودم ک چن روزه عقب افتاده تستام ک مثبت شد، ‌‌واسه اطمینان از مسافرت برگردیم بعد سیزدهم یه آز میدم خیالم راحت شه

خودمم اصلادوس ندارم باردار باشم واقعا

از عصر تاالان دوبار زدم مثبت شد  دوخط میفته خط دوم هاله میفته ینی باردارم؟🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم خوش خبر باشی مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم برات خدا دوست داشته که سریع یه همدم کوچولو برات آورده😍 مطمئن باش قدمش برات خیره،این بچه های ناخواسته خیلی عزیزمیشن نمونش خودم😎😅

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
چه ربطی دارع عزیزم؟ ینی کسی ک بارداره هوس چیزای ترش یابقیه چیزارو نمیکنع؟ چن سالته شما؟ پریودم ک چن ...

عصاب نداری هااااا من ۱۸ سالمه یه سال ازت کوچیک ترم 😐

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

سلام عزیزم خوش خبر باشی مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم برات خدا دوست داشته که سریع یه همدم کوچولو برات ...

چن هفته پیش زدم منفی بود یهو دیروز هرچی تست زدم مثبت شد شک کرده بودم اخه چن روزی پریم عقب افتاده ولی واسه اطمینان خاطر هم بعد تعطیلات یه آز میدم 

خدا حفظت کنه عزیزم انشاالله♥️

من هم خوشحالم هم نارحت اخه قصد نداشتیم هنوز ناخاسته شد حاام گرفته شده بخدا ولی محمد خوشحاله😔

هعیی چی بگم خاهر دعا کن قدمش خیرباشه بلکه بابامم با شنیدنش باهامون خوب شه ،الان تنها چشم و امیدم ب این بچه س ک بعدا باعث اروم شدنه اخلاقه بابام باهامون بشه😢

عصاب نداری هااااا من ۱۸ سالمه یه سال ازت کوچیک ترم 😐

عزیزم قصد توهین نداشتم ولی خب من الان بیام ب شما اقدام و ویار و تست و اینارو توضیح بدم شاید درک نکنی ، انشاالله رفتی خونه خودت این حال وروز منو میفهمی قشنگ 

چن هفته پیش زدم منفی بود یهو دیروز هرچی تست زدم مثبت شد شک کرده بودم اخه چن روزی پریم عقب افتاده ولی ...

همون روزی که گفتی حال روحیت خوب نیست و اشتها نداری مطمئن شدم حامله ای چون باعث قاطی شدن هورمونا میشه حساس میشی،مطمئن باش قدمش خیره براتون همینکه قرار شده برین خونه بابات این اولین نشونشه،بازم مبارکت باشه عزیزدلم 😍

همون روزی که گفتی حال روحیت خوب نیست و اشتها نداری مطمئن شدم حامله ای چون باعث قاطی شدن هورمونا میشه ...

فک نمیکردم ب این زودی بخام باردارشم اصن یه حس اشوب ،خوشحالی نگرانی ترس همشووو باهم دارم دوسدارم زودتراین تعطیلات تموم شه برم کامل  ازمایشا و سونو اینارو بدم ببینم چن هفته م و...اره کلا چن وقتیه خودمم حس میکردم زودرنج و افسرده اینا شدم طبیعی نیس ،... انشاالله سالم باشه فقط یه حس عجیبی دارم سن کم دارم مادر میشم نمیدونم شمام مث من بودی یا نه ، واقعا یه حس خوشحالی و ناراحتی همراه کلی مسئولیت دارم 🥲

من قصد داشتم حداقل ۲،۳ سال دیگ اقدام کنیم ولی لابد خدا خودش صلاحو براین دونسته الان باشه نمیدونم

ممنون از حس خوبی ک میدید قربونت شم❤️

فک نمیکردم ب این زودی بخام باردارشم اصن یه حس اشوب ،خوشحالی نگرانی ترس همشووو باهم دارم دوسدارم زودت ...

چون سنت کمه زود برات گرفته،خداروشکر کن خیلی خوبه هم درد غریبیت میشه آره منم مث تو سنم کم بود این حسارو داشتم انشالله حاملگی خوب و راحتی داشته باشی عزیزم😘