2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه (حس ششمی ام ولی سوال جواب نمیدم)

تروخدا اگ واقعا حس ششمی جوابمو بده برات یس میخونم امشب،ازمونمو قبول میشم و امسال استخدام میشم؟از استرس و نگرانی خواب و خوراک ندارم

ت عه کجا میدونی دقدقه های من چین اصن نمیدونی ۳سال از عمرمو پاش گذاشتم ۱۰۰امو گذاشتم بعد بی ثمر موند

پس رهاش کن

لیاقتتو نداره 

کسی باید بیاد ک قدرتو بدونه

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
تروخدا اگ واقعا حس ششمی جوابمو بده برات یس میخونم امشب،ازمونمو قبول میشم و امسال استخدام میشم؟از است ...

قبول میشی ولی با نمره نسبتا معمولی و استخدام میشی

🚫کاربر آب_آلبالو(یاسمن) نیستم🚫   اسما هسدم😁 نی نی یار جون تروخدا تعلیقم نکن🥺🥺🥺🥺
ت عه کجا میدونی دقدقه های من چین اصن نمیدونی ۳سال از عمرمو پاش گذاشتم ۱۰۰امو گذاشتم بعد بی ثمر موند

خب چرا گذاشتی پاش عمرتو ؟

چون دغدغه دیگه ای نداشتی 

چون نمیدونی ادمی ک زندگیش بده فقط ب فکر بهتر کردن وضع زندگیشه نه این چیزای مسخره 

ازدواجی نبود همون اول ولش میکردی 

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا
قبول میشی ولی با نمره نسبتا معمولی و استخدام میشی

چرا فاز خدا برمیدارین فک میکنین چه خبره....یجور جواب میدین انگار خدایین حتی اجنه هم از اینده خبرندارن بعد ت ...

ن اینک بم گفتی برنمیگرده ها چون میدونم برنمیگرده ولی حس شیش کلا چرته