2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه یکی می‌نویسم که میبینم وحاظره وماازش غافلیم میشه خدای مهربونم بچم خوب شه؟میشه رحمتت روازبچم دریغ نکنی؟میشه دیگه دارونخوره؟اخه ده ساله داروهای زیادمیخوره هرشب بایدقرص معده در بخوره تاصبح بالون چشمای نازش اشک بریزه خدای مهربونم میشه زودتر ازبچم نمیرم؟چون اون بهم احتیاج داره.خدایامیشه لطف کنی قلب مادرمونرم کنی که بعدازدوازده سال بهم زنگ بزنه؟بااینکه بدی بزرگی درحقم کرددلتنگشم.دلتنگ بابام که بخاطر لجبازی مادرم ندیده ازاین دنیا رفت خدایا میشه به دلم قوت بدی؟دورت بگردم ایزدمنانم

بی معرفت ۲۶ روزه که دستت رو نگرفتم، روز اخر قول دادی ک خوب شی ولی رفتی و تنهام گذاشتی، از خدا بخواه ک منم مثل تو اروم با دنیا خداحافظی کنم، دعا کن ک داغ مامان رو نبینم با اینکه نهایت خودخواهیه خودت میدونی ک چقدر از تنهایی میترسم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

خدایا کجایی ؟ منو از زیر پونز درآر لطفا😒

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️