2777
2789

شیر خشک خارجی

شیر خشک ایرانی

خارجی قوطی ۸۰۰گرم و ۱ونیم میلیونه. گرونه

ایرانی ۴۰۰ گرم و فکر کنم صد و خورده است

بچه همکارمم کلا شیر خشکی بود و ایرانی مصرف میکرد الان همش کمبود ویتامین داره

خارجیش هم خیلی گرونه

نمیدونم 

لااقل ۲-۳ماه اول شیر مارر باشه نشد دو سه ماه اول شیر خشک خارجی بعدش هم ایرانی. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ،خارحی گرونه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من شیر خشک نان خارجی استفاده کردم خوب بود 

الان گیرم نیومد 

نان ایرانی گرفتم خیلی خیلی بد بود و شکم بچم رو بهم ریخت 

شیر خشک ارگانیک پروبیوتیک هیپ رو خریدم ۴۴۰ تومن خوبه راضیم 

اون شیر خشک ام اس ا هست که یک و خورده ای گرونه 

نان خارجی هم آزاد ۲۰۰ بود 

این چرندیاته عزیزم خارجی و ایرانی نداره شوهر من شیرخشکی بوده و ایرانی خورده الان ماشاالله همه جوره اوکیه خودم داداشام همه شیرخشکی بودیم و هممون همه جوره چه هوشی چه توان بدنی و سلامتی اوکی هستیم شکر خدا

لااقل ۲-۳ماه اول شیر مارر باشه نشد دو سه ماه اول شیر خشک خارجی بعدش هم ایرانی. 

بدیش همینه که دکتر گفت اگه شیر خشک خارجی بدم دیگه قابل جایگزینی با شیر خشک ایرانی نیست

نمیدونم 

عزیز ویتامین آ و آهن هرکار‌کنی بچه کمبود داره وباید به صورت خوراکی دریافت کنه تو شیر مادرم بچه کم میاره حالا چه برسه به شیرخشک 

اولا شیرمادر خیلی‌خوبه اگه نمیتونی‌شاغلی و اینا شیر خشک ایرانی‌بهتره چون بعدا اگه تحریم بیاد یه بلایی بشه وارد نشه میخوای چیکار‌کنی حداقل الان شیرخشک سازگار با بچتو میدونی و بچتم بهش عادت میکنه و بعدا هم از ای به اون نمیپری تغییر دادن شیرخشکم مداوم خوب نیست 

این چرندیاته عزیزم خارجی و ایرانی نداره شوهر من شیرخشکی بوده و ایرانی خورده الان ماشاالله همه جوره ا ...

شیر خشک های قدیم کیفیتش میگن خیلی بهتر بوده. الان نه

نمیدونم 
بدیش همینه که دکتر گفت اگه شیر خشک خارجی بدم دیگه قابل جایگزینی با شیر خشک ایرانی نیست

حرفش یکم بی منطق میاد . رو چه حساب آخه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

شیر خشک های قدیم کیفیتش میگن خیلی بهتر بوده. الان نه

بابا این حرفا چیه مگه الان اونایی که میخورن بزرگ نمیشن ما تو فامیل شیرخوار زیاد داریم همشونم شیرخشک ایرانی میخورن خوب و سرحالن ول کنین این چشم و هم چشمی رو خارجی خارجی خب مسلما بهتره ولی دلیل نمیشه ایرانیم اصلا بدرد نخور باشه اخه تو کشوری زندگی میکنیم که هیچیش معلوم نیست فردا اگه وارد نشه یا گرونتر بشه میخواین چیکار کنین 

بابا این حرفا چیه مگه الان اونایی که میخورن بزرگ نمیشن ما تو فامیل شیرخوار زیاد داریم همشونم شیرخشک ...

چشم و هم چشمی نیست عزیزم

آخه بچه شیر مادر نمیخوره کلا از اول شیر خشکی هست. نمیخام کمبود بهش برسه.

بچه دوستم از اول شیر خشکی بود و ایرانی مصرف کرد. هنوز ۳ ساله اش نشده همش از کوچیکی تا الان کمبود ویتامین داره 

نمیدونم 
چشم و هم چشمی نیست عزیزم آخه بچه شیر مادر نمیخوره کلا از اول شیر خشکی هست. نمیخام کمبود بهش برسه. ...

نمیدونم شاید اون بچش مشکل از جای دیگش باشه و شیرخشک نباشه کم خونی ارثی و مشکلات ارثی وگرنه من هرچی تو فامیل دیدم بررو و زیادم دارن کم ندارن والله بخدا اولن چه خادجی بخوره چه نخوره باید ویتامین آو اهن بدی بعد شش ماهم مولتی ویتامین و آد خب مکممل میدی دچار کمبود نمیشه اصلا کلسیم ماده ای که به جز ویتامین د مابقی رو نمیزاره جذب بشه حالا بخوان تو شیرخشک مثلا ویتامین اضافه کنن باز بدن احتمال اینکه اونارو جذب کنه کمه و باید به صودت مکمل به بچه خورانده بشه ببین کامل از شیرمادر نداریم میبینی میگن باید مکمل مصرف بشه احتمالا این اشناتونم مکمل به بچه نداده بچه دچار کمبود شده وگرنه ربطی به شیر نداره فقط شیرخشک های ایرانی احتمال دل درد و دلپیچه زیادتره خارسجی ها زود هضم ترن فقط فرقوشن اینه اونا پروبیوتیک دارن وسلام وگرنه ویتامین و غیره باید به صورت مکمل مصرف بشه حتی اگه شیرخشکم راشته باشه احتمال جذبش همزمان با کلسیم خیلی کمه یعنی کلا دفع میشه اینا بیشتر تبلیغات شرکت های تولیدین