2789
عنوان

مجید رضوی

1107 بازدید | 18 پست

آقا این خواننده برام پیام دعوت به گپ فرستاده. برای چی این کارو کرده؟ من فالوش دارم ایشونو.

منو که میبینی، ساده قد نکشیدم. هزار بار خوردم زمین و بلند شدم. به خاک  افتادم و ذله شدم. آره من مُردم و دوباره زنده شدم. جوانه کردم و شکوفه زدم.آره من ساده قد نکشیدم.
چیز عجیبی نیست

چرا این کارو میکنن؟ برام سواله

منو که میبینی، ساده قد نکشیدم. هزار بار خوردم زمین و بلند شدم. به خاک  افتادم و ذله شدم. آره من مُردم و دوباره زنده شدم. جوانه کردم و شکوفه زدم.آره من ساده قد نکشیدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باو اتومات برا همه فالووراشون میره😂🤦🏻‍♀️

یه جور کاناله تو اینستا، که اخبار و صحبتایی که میخوان اعلام کنن رو اونجا میذارن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عاشقت شده

😂😂😂

انگشتر اورده برات نشونت کنه 😍

بابابرای همه فالورا مثل تبلیغ ارسال میشه🤦‍♀️

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
باو اتومات برا همه فالووراشون میره😂🤦🏻‍♀️ یه جور کاناله تو اینستا، که اخبار و صحبتایی که میخوان ا ...

پیام هم میشه براش فرستاد اخه

انگشتر اورده برات نشونت کنه 😍 بابابرای همه فالورا مثل تبلیغ ارسال میشه🤦‍♀️

پس چرا میشه پیام فرستاد؟

پس چرا میشه پیام فرستاد؟

🤣میشه دیگه براهمه میشه 

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
🤣میشه دیگه براهمه میشه 

قبلش نمیشد

دعوت به گپ‌ که فرستاد میشه

مشکوک شد چند تا عضو داره؟ اون گپی که برات فرستاده  اسمت چیه تو اینستا عکس گذاشتی ؟

۳.۵ میلیون نفر