2777
2789
عنوان

غسال ....

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 34 پست
گلم نی نی یار گفت بزارم تایپیک رو قفل کنم چشم میزارم 

اره بهتر احسنت اینجوری بیشتر میسوزن   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم گاهی میرم کمک ولی خودم داستان نمیزارم این واسه کسی دیگه هست 

اجازه میدن هرکسی بره ؟ خیلی همیشه دوست داشتم امتحان کنم ببینم میتونم یانه

خداجونم شکرت بخاطر دخترای نازی که بهم هدیه دادی,,♥️

گلم بستگی به شهرتون داره من مادرم راحت رفت خودمم گفتم میام کمک هر وقت تونستم بهشت زهرای تهران اصلا نمیزارن شهر کوچکتر باشه راحته 

هایا
گلم بستگی به شهرتون داره من مادرم راحت رفت خودمم گفتم میام کمک هر وقت تونستم بهشت زهرای تهران اصلا ن ...

ترس نداره؟ کار سختی نیس

خداجونم شکرت بخاطر دخترای نازی که بهم هدیه دادی,,♥️

چیزی ک من تحربه داشتم اینه واسه اشناهامون ی جوون فوت شد (مرد بود) میگن همه رفتن حتی عکس از جنازه هم گرفتن ک‌کار بدیه. ولی واسه خواهرم خاله‌ام میگفت فلانی باشه من گفتم خواهرم دلش نمیخواد بدنش رو اون ببینه تو زنده بودنش میگفت همون فلان شخص ب زور میخواست جای جراحیش رو ببینه. نمیدونم چی شد ک همه رو بیرون کردن ‌و فقط خاله‌ام موند حتی نذاشتن من بمونم، همه‌اش میگم همه چیز طبق خواسته‌ی خودش انجام شد. 

ولی کار بدیه اینکه اجازه بدن همه موقع شست و شو برن. خدا کنه از منم مثل خواهرم بشه.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

ی سوال ازتون دارم. من پدربزرگم رو وقتی غسل دادن و کفنش کردن دیدیم داخل بینی‌اش پر پنبه‌اس و پیشونیش هم پبنه گذاشته بودن. ولی برای خواهرم نبود اصلا متفاوت‌تر از پدربزرگم بود پنبه‌ی کمی گذاشته بودن ک دیده نمیشد داخل بینیش، زیر زبونشم که عقیق گذاشتن. بدنش میگفتن خشک نشده بود و وقتی برای بار اخر دیدمش  چشمش باز شد، با اینکه موقع مرگش کنارش بودم و ماساژ قلبی تا حد کمی دادمش یعنی چشم انتظارم بوده؟ یا از اینکه بیشتر تلاش نکردم ناراحته؟ تو خواب غریبه‌ها رفته اما ب خوابم نیدمده حس عذاب وجدان دارم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ی سوال ازتون دارم. من پدربزرگم رو وقتی غسل دادن و کفنش کردن دیدیم داخل بینی‌اش پر پنبه‌اس و پیشونیش ...

گلم پدر بزرگت سکته کرده بود ؟؟؟؟؟؟؟

ببین چند روز که میت داخل قبر میمونه شروع می‌کنه به خون ریزی از بینی گوش دهان واسه همین پنبه میزارن 

گلم ما هیچ وقت نمی‌تونیم جلو مرگ کسی رو بگیریم همه چی به اذن خدا اتفاق می‌افته اصلا به این فکر نکن که چرا تلاش نکردی و اینا اینم اینکه به خوابت نمیاد خیلیا مثل شما هستن که عزیزشونو از دست دادن و به خوابشون نمیان شما براشون قرآن بخونین ذکر بگین انشالله میاد خوابتون 

هایا
چیزی ک من تحربه داشتم اینه واسه اشناهامون ی جوون فوت شد (مرد بود) میگن همه رفتن حتی عکس از جنازه هم ...

عزیزم از اطرافیان کسی رو نمیزارن غسال ولی کارش اینه 

کسایی که عزیزشونو از دست میدن فرزندشان بچه هامون میگن بیان برای آخرین دیدار واسه غسل دادن نه 

هایا
گلم پدر بزرگت سکته کرده بود ؟؟؟؟؟؟؟ ببین چند روز که میت داخل قبر میمونه شروع می‌کنه به خون ریزی از ...

نه ایست قلبی علت فوتش بود. در اصل جراحی فتق کرده بود ی هفته توی ای سی یو بود با اینکه ب هوش بود و حتی شروع ب خوردن ابمیوه کرده بود، یهو  گفتن حالش بد شده و رفت تو کما و ایست قلبی، مرگش مجهول بود و دلمونم نیومد ببریم برای پزشکی قانونی چون حتی مشخص میشد خطای پزشکی باشه زنده نمیشد و با پزشکم برخورد نمیشع جدی

عزیزم از اطرافیان کسی رو نمیزارن غسال ولی کارش اینه  کسایی که عزیزشونو از دست میدن فرزندشان بچ ...

کار درست همینه، ولی واسه اون آقا اصلا نمیدونم چی شد که میذاشتن برن حتی غریبه‌ها، من نبودم ولی جگر مادرش اتش گرفته از اینکه از بچه‌اش عکس گرفتن و گفته حلالشون نمیکنه. واسه خواهرم ک فقط خاله‌ام بود و بعد که میخواستن از سنگ جا بجا کننش گفتن دوتا مرد محرم بیاد و بعد سریع بیرونشون کردن. قصه‌ی اون آقا واقعا بد و دردناکه

نه ایست قلبی علت فوتش بود. در اصل جراحی فتق کرده بود ی هفته توی ای سی یو بود با اینکه ب هوش بود و حت ...

عزیزم ایست قلبی همون مثل سکته قلبی هست دیگه روحشون شاد باشه 

هایا
کار درست همینه، ولی واسه اون آقا اصلا نمیدونم چی شد که میذاشتن برن حتی غریبه‌ها، من نبودم ولی جگر ما ...

اخی گلم آره اصلا کار درستی نیست غسال و مسئول اونجا نباید اجازه اینکارو بدن الان بخوایم یه میت رو غسل بدیم اصلا جاهای ممنوعه رو نمیبینن و پارچه میکشن باید دقیق و کامل غسل داده بشه عکس گرفتن چرا اخه

هایا