2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه جدی میگم صبر کن تابستون بشه همشون میریزن تو سایت🤣

پشماااااااام هرچی بیشتر با این سایت آشنا میشم بیشتر دارک میشه     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
شهر پره دخترای ملوس نی نی سایتی ها با بدبختیشون درگیرن🤣🤣🤣

ربطی به دخترای ملوس نداره....دخترای ملوس شهر ذهنشونو مثل دخترای ملوس نی نی سایت نمیذارن وسط و باز نمیکنن     توی اینجا چیزایی آدم میشنوه که ممکنه عاقبت و مسیر زندگیش عوض میشه و صرفا فقط خانما میدونن...برای همین میگم مراقبت کنید     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
پشماااااااام هرچی بیشتر با این سایت آشنا میشم بیشتر دارک میشه      

اوه کجاش دیدی بزار یکم بمونی تازه میفهمی چه خبر یه دوست داشتم تا دقیقه اخر که تعلیق شد من نفهمیدم پسر 🙁چقدر باهم درد دل کردیم🤦‍♀️.بنظر من ادمها مثل شما بیان بگن جنستسون یا ازشون استقبال میشه یا نه دیگه دروغ گفتن نداره😠

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
ربطی به دخترای ملوس نداره....دخترای ملوس شهر ذهنشونو مثل دخترای ملوس نی نی سایت نمیذارن وسط و باز نم ...

باشه یه سوال 

الان تو تاپیک همسایه بودم 

شوهرش چشم چرانه لب ساحل 

خوب سوالی تو ذهنم طرح شد 

وقتی مردی یه خانم خوشگل رو دید میزنه 

تا چندساعت درگیرشه؟ 

اوه کجاش دیدی بزار یکم بمونی تازه میفهمی چه خبر یه دوست داشتم تا دقیقه اخر که تعلیق شد من نفهمیدم پس ...

حقیقتا من خودم تاحالا شده توی سایت های چتروم و حتی اینستاگرام خودمو دختر جا بزنم...شاید خیلی از پسرا اینکارو تاحالا کرده باشن...ولی خدا وکیلی هیچ وقت نیومدم کارو به جاهای بد یا دوستی بکشونم....متاسفانه چه بین دخترا چه پسرا...فرد نامرد و خیانتکار و بی احساس زیاده....نگران نباشید خدا بد میذاره توی کاسشون...

توی سایت های چت روم این مدل پسرا پره....ولی خدایی خیلی حال میده اینکار من وقتی خودمو دختر جا میزنم...فحش تمومی پسرا میدم...حتی فاز شماهارو میگیرم

میگم خدا لـعـنـت کنه شما پسرارو که همتون هولین