2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بینش🤷🏻‍♀️😂  مجرد

امضات خیلی عالیه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
اره منم خودم میدونم هرچی سرچ میکنم یه نی نی سایت بالا میاد

بله زیادی اینجا با تاپیکای جالبش محبوب شده...در حدی که خودمم بعضی وقتا فقط 10 دقیقه وقت روزمو میذارم توی این سایت تاپیکای سمی میخونم     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
فدات❤️

جرات یا حقیقت ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
به امید خدا  هرچی کمتر گناهم کمتر

اتفاقا آدم وقتی سنش کمه گناه بیشتر میکنه     ولی حالا شما شاید اونقدر کمتر شدی که دیگه تبدیل به نوزاد شدی دیگه گناه ندونی چیه     

انشالله هرچی خیره براتون اتفاق بیوفته

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
جرئت  فقط سوال الکی نباشه😂

برو سر وسایل لوازم ارایشیت یه مقدار از رژ لبتو بخور 

بله زیادی اینجا با تاپیکای جالبش محبوب شده...در حدی که خودمم بعضی وقتا فقط 10 دقیقه وقت روزمو میذارم ...

اره شوهرم تا بخواییم چیزی سرچ کنیم میگه اول نی نی سایت رو چک کن نظراتش زیاده