2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

261 بازدید | 12 پست

من با شوهرم دعوام شد وسط دعوا گفت تو یه شوهر میخواستی مثل شوهر خواهرت و منم گفتم کاش اون شوهرم بود،و از اینجا دعوا شروع شد تا اینکه شوهرم اومد گفت توافقی جدا بشیم منم گفتم حق و حقوقمو بده تا برم،بعد متوجه تلفنای مشکوک شوهرم شدم هی میرفتم پشت خطش اسم یه زن و به جای اسم من میگفت،بعد شبا خونه نمیومد تا اینکه بهش یه دستی زدم و گفتم خونه رهن کردی گفت کسی و فرستادی تعقیبم کنه بعد خودش گفت من اون خونه رو خریدم و داخلش پد وسایل کردم گفتم چرا تو که خودت خونه و زندگی داری گفت میخواستم روزایی که اعصبانی بودم برم اونجا،بعد من گفتم با زن اونجا بودی گفت اگه میخواستم با زن باشم تو محل خونه نمیگرفتم،حالا وسایل خونه رو داره میفروشه و خونه رو رهن میده بنظرتون چی کار کنم والان شوهرم همش میاد خونه یعنی دیگه اون زن نیست

خسته ترینم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هیچی بچسب به زندگیت دل شوهرتو دوباره بدست بیار دلگرم زندگی بشه  ولا بعد طلاق هیچی نیست

چه جوری کنار بیام دلم همش آشوب هی فک میکنه اون زن برگشته

خسته ترینم
چه جوری کنار بیام دلم همش آشوب هی فک میکنه اون زن برگشته

من شما رو یادمه چندین ماهه با شوهرتون قهر بودید سر حرفی که بهش زدید.خوب واقعا هم حرفتون بد بود به غرور مرد بر می‌خوره.حالا که شوهرت برگشته خونه شماهم یه جوری رابطتون رو باهاش بهتر کنيد....مشکلاتتون رو باحرف زدن و عذرخواهی حل کنید والا بعد از طلاق قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته آدم باید بتونه تا جای که امکانش هست مشکلات زندگیشو مديريت وحل کنه زندگی که همش خوشی نیست درکنار خوشی  سختی ها و مشکلات هم هست که باید حل کرد 

فرزند ایران

من شما رو یادمه چندین ماهه با شوهرتون قهر بودید سر حرفی که بهش زدید.خوب واقعا هم حرفتون بد بود به غر ...

اره دقیقا من همون هستم،اونم بد کاری کرده رفته یه جایی و رهن کرده چرا باید این کارو کنه،خب از کجا مطمن باشم دیگه اون زن نمیاد؟

خسته ترینم