2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیلی عالیه.توف به غریبه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
منم از همین میترسم 

ترسم داره البته فامیلای ماآدمای خوبی نیستنو بی نهایت غریبه پرستن شاید فامیل شما خوب باشه ولی این توشون مشترکه که هراتفاقی توخونت بیفته توکل فایمل پخش میشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
ترسم داره البته فامیلای ماآدمای خوبی نیستنو بی نهایت غریبه پرستن شاید فامیل شما خوب باشه ولی این توش ...

آره از ما هم غریب پرستن ولی من پسر عمم رو دوس دارم اونم منو میخواد ولی خونواده اون مخالفن نمیدونم چیکار کنم نمیتونم پا روی دلم بزارم 

آره از ما هم غریب پرستن ولی من پسر عمم رو دوس دارم اونم منو میخواد ولی خونواده اون مخالفن نمیدونم چی ...

منم شوهرم پسرعممه الان که اینومینویسم انقدردلم ازعمم شکسته اس که خدامیدونه مخصوصاازوقتی جاریم اومده به وضوح میبینم چقدر به اون بیشتراحترام میذارن چون غریبه اس باهاش رودروایسی دارتامیکنن

اگه قسمت شد وازدواج کردین ازهمون اول مثل غریبه هارفت وآمدکن باهاشون تامیتونی رسمی باش تانتونن به راحتی دلتو بشکونن وبگن تومثل بچمی واینکه هیچوقت اشتباه منونکنو باهاشون تویه خونه نرو

منم شوهرم پسرعممه الان که اینومینویسم انقدردلم ازعمم شکسته اس که خدامیدونه مخصوصاازوقتی جاریم اومده ...

آخه 

من پسر عمم بعد 9 سال باهاش بودن تازگیا سرد رفتار میکنه باهام از بچگی همو دوس داشتیم، جدیدا من نازشو میکشم ولی اون بی محلی میکنه 😞نمیدونم چیکار کنم