2777
2789
عنوان

طلسم شدم ؟؟؟

147 بازدید | 10 پست

بچه ها ببینید طلسم شدم چکار کنم 😭

من یه سالی میشه دچار ترس از بیماری شدم ، با کوچکترین درد حالم بد میشه و میگم قراره بمیرم  و به هر چی که فکر میکنم برام اتفاق میفته ، مثلا چند مورد بگم اخیرا زیر سنه ام دنده هام درد میکرد اهمیت نمی‌دادم ولی ته دلم استرس داشتم انقدر دکتر رفتم برای هر چیز کوچک که دیگه گفتم دکتر نمیرم، شنیدم همسایه مون سرطان داره ، پرسیدم گفتن تو دنده هاش توده بوده )یا خدا( یعنی استرس گرفتم دردم هم کم نمیشه 😭 حالا اون مشکل حل نشده ، امروز درد زانو داشتم از خواب بیدار شدنی حس میکردم داخل زانو آب جمع شده به خودم گفتم بیخیال همه زانو درد میگیرن ولی یه کم استرس داشتم ، خونه یکی از فامیلامون یه خانم مسن بود زانوشو عمل کرده بود ، گفتند آب آورده بود دکتر جراحی کرد فرستاد نمونه ، خداروشکر چیزی نبود شانس آوردیم ، بچه ها یعنی دیگه خسته شدم ذهنم آرامش نداره ، از تو یه پیجی حرز امام جواد علیه السلام سفارش میدم کاش کمکم کنه دارم روانی میشم این چه بلاییه گرفتار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مثل شما بودم وتجربش کردم خیلی بدبود واقعا اون دوران وشدید اذیت شدم

زندگیم تعطیله ، هر کیو میبینم میخنده تو دلم میگم خوش به حالش ، پیرمرد میبینم قشنگ تو خیابون راه میره میگم خوش به حالش درد نداره ، اینور اونور همش درد میکنه ، خیلی اذیت میشم

شما چکار کردین؟ 

زندگیم تعطیله ، هر کیو میبینم میخنده تو دلم میگم خوش به حالش ، پیرمرد میبینم قشنگ تو خیابون راه میره ...

من کلی دعا خوندم اما فایده نداشت مقطعی اروم میگرفتم ولی فایده نداشت دکتر بهم گفت از اعصابته قرص اعصاب داد بهم منم نخوردم مادرم خیلی گشت اخرش از یه نفر برام دعای رفع ترس برام گرفت خوب شدم

من کلی دعا خوندم اما فایده نداشت مقطعی اروم میگرفتم ولی فایده نداشت دکتر بهم گفت از اعصابته قرص اعصا ...

منم حرز امام جواد علیه السلام سفارش میدم 

شما هم درد اینا داشتین تو بدنتان؟ چجوری بود برای شما؟

منم حرز امام جواد علیه السلام سفارش میدم  شما هم درد اینا داشتین تو بدنتان؟ چجوری بود برای شما ...

اره هرروز یه جام یمدت زیر بغلم حس‌ میکردم سرطان سینه بعد همه. علائمش ظاهر میشد یبار حس میکردم ریه هام مشکل داره یمدت قندخونم بالاصد بود و... ایشالا خوب بشی عزیزدلم خیلی سخته مخصوصا اگه بقیه درک نکنن که چ حال بدیه

اره هرروز یه جام یمدت زیر بغلم حس‌ میکردم سرطان سینه بعد همه. علائمش ظاهر میشد یبار حس میکردم ریه ها ...

من الان دو ماهی میشه زیر سینه سمت راستم درد دارم سونو و آزمایش دادم همون اوایل که کم بود دردش، خداروشکر خوب بود ، الان دو هفته است درد زیاد شده دکتر طب فیزیکی رفتم میگه عضلانیه ، قرص مسکن ده روز خوردم ولی هنوز درد دارم با اینکه کم شده ، مسکن درد رو مخفی میکنه ، خیلی استرس دارم

لطفا برام دعا کن 🥺🙏🏻💙