2789
عنوان

شوهرم

250 بازدید | 13 پست

بچها خسته شدم از دو رویی های شوهرم از کارای شوهرم از رفتارای نصف نیمه اش 

قرار بود تحت هر شرایطی باهم صادق باشیم 

قرار بود دروغ نگه 

الان زنگ زده ب برادر شوهرم برادر شوهرم پیش من نشسته بود ک برو قسط ظرفای ک مامان خریده رو تو فعلا بزن 

فقط خبر من نفهمه 

حالا من صداشو دارم میشنوم 

اصلا قلبم شکست پیش داداشش  اون جوری گفت الان داداشش فک میکنه چقد از هم دورن چقد دورن  

الان زنک زدم بش ک من شنیدم سعی کرد قانع کردن من 

ولی اصلا قلبم بد شکست

من ک راضی نیستم  هزار تومنم راضی نییستم 

شاید راضی بودن نبودن من تاثیر نداشته باشه ولی دیگه راضی نیستم🥲 نمیدونم چرا بغضم گرفته من خیلی باش رو راستم خیلی سعی میکنم چیزی رو پنهون نکنم دروغ نگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همینکه اینجوری قول و قرار گذاشتین مشخصه چه خبره

بعدشم میشینی باهاش‌ قول و قرار میذاری واقعا؟اخه ادما مگه چقدر روی حرفاشون هستن به حرف نیست که عملهههه

خودتو بزن به در بی خیالی و نشنیدن هیم ازش پول بگیر چیزی برای اونا نمونه اگر فکر میکنی سواستفاده گرن

خیلی رو راست بودن درست نیست

شاید همسرتون نگرانه در موردش فکر بدی کنید یا ناراحت بشید

من زنم و شاغل دوست دارم از حقوقم برای خانواده ام چیزایی بخرم و میخرم و همسرمم اصلا اطلاع نداره و دوست ندارم در جریان بذارمش چون یکبار فهمید و کلی حرف زد الانم سعی میکنم دروغ نگم ولی در همه امور در جریانش نمیذارم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خیلی رو راست بودن درست نیست شاید همسرتون نگرانه در موردش فکر بدی کنید یا ناراحت بشید من زنم و شاغل ...

ولی با احترام توهم اشتباه میکنی 

به نظرم دو نفر ک ازدواج میکنن فقط شریک جنسی 

جهار تا قربون صدقه نیستن ک باید سعی کنن تو همه چیز شریک باشن 

اگه بدونی همسر من چه چیزایی رو ازم پنهون می کنه اینا اصلا به نظرت نمیاد!!

منم تو یازده سالی که باهم بودیم تا حالا هیچ دروغ یا پنهان کاری نداشتم ولی ماه پیش فهمیدم یکساله که دسته چک گرفته بوده و از من پنهون کرده!!

حالا این فقط یه نمونش بود..منم خیلی دلم ازش شکسته

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
ولی با احترام توهم اشتباه میکنی   به نظرم دو نفر ک ازدواج میکنن فقط شریک جنسی  ...

نمیدونم چندسال از زندگی مشترکتون میگذره ولی من اوایل مثل شما فکر میکردم و شدیدا روراست بودم در حالیکه بعضا مثل شما عدم روراستی همسرم اذیتم میکرد و این موضوع باعث میشد تو روابطمون به مشکل بخوریم

یه جاییکه پخته تر شدم فهمیدم همسرم باید نیازهای منو براورده کنه حالا این حق رو هم داره که باب میلش هزینه هایی رو هم برای خانواده اش که دوستشون داره انجام بده

منم همزمان که با همسرم راحتم و پول منو تو نداریم و دروغ نمیگیم اما گهگاهی به صلاح دید خودمون هزنیه هایی انجام میدیدم که لازم نمیدونیم طرفمون خبردار بشه و این مورد باعث ارامش رابطه ما شده 

و این یعنی احترام متقابل به همدیگه و من در کار اون تجسس نمیکنم که زیر و بم کاراشو دربیارم اونم در میزان حقوق من تجسس نمیکنه هر چقدر د رتوانمون باشه برای زندگی و خونه با رضایت خودمون هزینه میکنیم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بهتر بزار پنهونی باشه‌ . یعنی اینکه ازت میترسه..‌ اگه روش تو روت باز بشه میره جلوی تو همه چی برا مامانش میخره بعدم اعتراض کنی میگه به تو ربطی نداره مادرمه... بزار پنهونی هر از گاهی یه چیزی برا مادرش بخره... و هی استرس بگیره یوقت تو نفهمی... 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲