2777
2789
عنوان

طلاق در عقد

264 بازدید | 13 پست

سلام.طلاق توی دوران عقد چجوریه وقتی باکره نباشی؟شوهرم کلی قسط داره هر ماه کل حقوقش میره واسه قسط،درسته که  میگن اگه مهریه قسط بندی بشه اول قسط مهریه کم میشه بعد باقیه اقساط؟

و اینکه چون من نمیتونم از حق حبس استفاده کنم،شنیدم اگه حکم تمکین بزنه میتونم مهریمو بگیرم و بگم باشه من میام زندگی میکنم باهات ولی باید خونه با وسایل کامل مهیا کنی واسم؟

همسرم خیلی آدم بدی نیس،ولی یه بدی هایی داره که حس میکنم ادامه ندیم بهتره،ولی دوسال وقت منو گرفته و توی این مدت هم هیچ خرجی واسم نکرده و برعکس از من پول میگرفته میخوام با مهریه بچزونمش.

الان یک هفتس که قهریم و هیییچ تلاشی نمیکنه که دلمو بدست بیاره و مشاوره هم نمیاد.

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط میدونم باکره نباشی مهریه کامل بهت تعلق میگیره 

قسط بندی هم‌بکنن اگه سکه باشه که یه روز و دادگاه مشخص میکنه بیاد سکه رو بده پولم باشه قسطی مثل اینکه اول از حسابش دادگاه برمیداره

اتفاقا اول اقساطش کم میشه از باقیماندش قاضی محاسبه میکنه حوری که خودشم یه پولی براش بمونه

چون هیچ وقت به ضرر بانک کسی کاری نمیکنه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

اون بع چیزی که خواسته رسیده دیگه

والا من نمیدونم شماها چرا افکارتون اینجوریه!به چیزی که خواسته رسیده منظورت رابطه کامله؟!ینی یه مرد نمیتونه بدون ازدواج بهش برسه که زیر بار مهریه و هزینه های ازدواج نره!

...