کلا واسه مرد کادو خریدن سخته. من ک همیشه با این موضوع درگیرم خخخخخخخ
خیلی سختهههههههه
هر دفعه میخوام غیر مستقیم بفهمم نظرش درمورد یه کادو چیه سریع متوجه میشه میگه نمیخواد من چیزی لازم ندارم.چون الان باید یخو ده از نظر اقتصادی بیشتر مراعات کنیم دوس نداره من براش کادو بخرم
خب عزیزم لازم نیس چیز گرون قیمت تهیه کنی. ی شاخه گل براش بگیر همین ک بدونه ب یادش بودی خوشحال میشه. البته نمیدونم ب چ مناسبتی میخای کادو بدی
من سه هفتست مریضم خیلی هوامو داشت عین یه مادر که برا بچش پرستاری میکنه مواظبم بود یه بارم اخ نگفت یا بروم نیاورد دلم میخواد یه کاری کنم خوشحال بشه جواب زحمتاشو بدم
خدا بد نده عزیزم. یه دسته گل از گلی ک دوس داره براش بگیر ی کارت هدیه ام بگیر .ی جمله عاشقانه ام بنویس وشبک میاد خونه بهش بده.ی غذای خوشمزه ام درست کن و ی میز خوشگلم بچین. حتما خوشحال میشه
خدا بد نده عزیزم. یه دسته گل از گلی ک دوس داره براش بگیر ی کارت هدیه ام بگیر .ی جمله عاشقانه ام بنویس وشبک میاد خونه بهش بده.ی غذای خوشمزه ام درست کن و ی میز خوشگلم بچین. حتما خوشحال میشه
مرسی نازدانه جونم.دعا کن زودتر خوب بشم.فک کنم یه شام دو نفره خوب باشه.البته هروقت تونستم برم خونم😥😭😭
200 300هم کم نیست گلم بازم مستت درد نکنه با اینکه اخانه داریبنظرم اگر همسرت کارمند اداری یه کیف چرم تا 150تومن گیرت میاد خیلی هم شیکهیا یه ساعت 300تومنی
ممنونمگل مریم عزیزم فک کنم پیشنهاد شما و نازدانه رو باهم اجرا کنم خوبه 😘