2777
2789
عنوان

بهترین کادو؟

242 بازدید | 15 پست

بهترین کادو برای همسر چی میتونه باشه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بستگی ب خودش داره از چی خیلی خوشش بیاد

نمیدونم؛ست ورزشی دوس داره.ولی واسه تولد ش خریدم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا واسه مرد کادو خریدن سخته. من ک همیشه با این موضوع درگیرم خخخخخخخ

خیلی سختهههههههه

هر دفعه میخوام غیر مستقیم بفهمم نظرش درمورد یه کادو چیه سریع متوجه میشه میگه نمیخواد من چیزی لازم ندارم.چون الان باید یخو ده از نظر اقتصادی بیشتر مراعات کنیم دوس نداره من براش کادو بخرم

خب عزیزم لازم نیس چیز گرون قیمت تهیه کنی. ی شاخه گل براش بگیر همین ک بدونه ب یادش بودی خوشحال میشه. البته نمیدونم ب چ مناسبتی میخای کادو بدی

دیدمش..تنم لرزید..دلم خواست محو تماشایش باشم❕
خب عزیزم لازم نیس چیز گرون قیمت تهیه کنی. ی شاخه گل براش بگیر همین ک بدونه ب یادش بودی خوشحال میشه. البته نمیدونم ب چ مناسبتی میخای کادو بدی

من سه هفتست مریضم خیلی هوامو داشت عین یه مادر که برا بچش پرستاری میکنه مواظبم بود یه بارم اخ نگفت یا بروم نیاورد دلم میخواد یه کاری کنم خوشحال بشه جواب زحمتاشو بدم

خدا بد نده عزیزم. یه دسته گل از گلی ک دوس داره براش بگیر ی کارت هدیه ام بگیر .ی جمله عاشقانه ام بنویس وشبک میاد خونه  بهش بده.ی غذای خوشمزه ام درست کن و ی میز خوشگلم بچین. حتما خوشحال میشه

دیدمش..تنم لرزید..دلم خواست محو تماشایش باشم❕
خدا بد نده عزیزم. یه دسته گل از گلی ک دوس داره براش بگیر ی کارت هدیه ام بگیر .ی جمله عاشقانه ام بنویس وشبک میاد خونه  بهش بده.ی غذای خوشمزه ام درست کن و ی میز خوشگلم بچین. حتما خوشحال میشه

مرسی نازدانه جونم.دعا کن زودتر خوب بشم.فک کنم یه شام دو نفره خوب باشه.البته هروقت تونستم برم خونم😥😭😭

ایشالله زودتر خوب بشی خانمی. امیدوارم بتونی همسرتو خوشحال کنی

ممنونم نازدانه جان

تا چه مبلغی میخوای هزینه کنی؟ کار میکنی؟ یا خانه دار؟

خونه دارم نمیتونم براش گرون بخرم تو پستای بالایی گفتم چرا

مجبورم تا دویست یا سیصد تومن برنامه ریزی کنم عزیزم

خونه دارم نمیتونم براش گرون بخرم تو پستای بالایی گفتم چرامجبورم تا دویست یا سیصد تومن برنامه ریزی کنم عزیزم

200 300هم کم نیست گلم بازم مستت درد نکنه با اینکه اخانه داری

بنظرم اگر همسرت کارمند اداری یه کیف چرم تا 150تومن گیرت میاد خیلی هم شیکه

یا یه ساعت 300تومنی

توکل میکنم به خدای بخشنده و مهربان . چراکه بهترین هارا برای من فقط و فقط خداوند میخواهد... خدایا شکرت و سپاسگذارم 
200 300هم کم نیست گلم بازم مستت درد نکنه با اینکه اخانه داریبنظرم اگر همسرت کارمند اداری یه کیف چرم تا 150تومن گیرت میاد خیلی هم شیکهیا یه ساعت 300تومنی

ممنونمگل مریم عزیزم فک کنم پیشنهاد شما و نازدانه رو باهم اجرا کنم خوبه 😘