2821
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

54 بازدید | 6 پست

بچه ها من شونزده سالمه عقد کردم بعد الان همسرم میگه بیا عروسی بگیریم بعد امتحانات من اولش موافق بودم اما الان که فکر میکنم نمی‌خوام الان عروسی کنم می خوام این دو سال درسم تموم شده کنکور بدم بعد بعد خودش الان کلی قسط داره چون وسایل خونه گرفتیم اینها کی قرض گرفته بعد الان میگه بیا عروسی بگیریم واقعا نمیدونم تو کلش چی میگذره یه بهونه بم بگید باش حرف بزنم منصرفش کنم توروخدا یه راهی نشون بدید

قبول نکنید خیلی زوده

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان واقعا سخته، چرا بهونه خب باهاش حرف بزن بهش همینارو توضیح بده 

اصلا عقل تو کلش نیست میگه میگذره یه کاریش میکنیم بش میگم نمی‌تونیم خیلی اذیت میشم چه کاریه الان میگه خونه همه چی آمادس وسایل آمادس نمیشه تا دوسال بمونن خاک بخورن میگه من نمیتونم صبر کنم واقعا داره دیونم میکنه