2777
2789
دکتر قلب و ریه رفتین؟؟

من مبتلا به پنیک هستم.

پارسال یه بار که حمله پنیک شدید داشتم اورژانس اومد به بیمارستان منتقلم کرد.بعد دکتر قلب همون جا ویزیت کرد ونوار قلب گرفت و  ۲۴ساعت برام هولتر نصب کرد جواب هولتر که اومد گفت قلبت سالمه.ولی الان خیلی بدتر از پارسال شدم.خیلی .تکرار دردها هم زیاد شده.به نظرم باز باید برم دکتر قلب.نفس نمیتونم بکشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قرص اضطراب نمیخوری؟ چ جوری تحمل میکنی

نه 

به سختی😔

میگم اگه خانواده همسرم‌رو نبینم یا یاد کارهاشون نیفتم قلب درد ندارم‌.ولی بعد تعطیلات مجددا به دکتر مراجعه میکنم چون اخیرا پشت قلبم هم درد میکنه انگار دارن با دلر کمرم رو سوراخ میکنن.

نه  به سختی😔 میگم اگه خانواده همسرم‌رو نبینم یا یاد کارهاشون نیفتم قلب درد ندارم‌.ولی بعد تع ...

پس برو دکتر قلب ضررنداره 

ولی اگه گفت عصبیه و خوب شدی اطلاع بده لطفا 

من هی خمیازه میکشم 5ساله اینجوریم میگن ماله استرسه

من اخر اسفند عمل بینی داشتم از شب قبل عمل تا زمان عمل همینجور بودم یعنی افتضاح بودم خیلیم استرس داشتم می ترسیدم شدت استرس باعث شه عملم کنسل شه

پس باید برم دکتر قلب یه مدت دیگه برم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

دوتا هم پسر دارم واقعا منو روانی کردن مخصوصا بزرگه که بسیار سر انجام تکلیف کاهلی می کنه و من از اول سال کلی استرس کشیدم بابت کارش،کلاس اوله،همین الانم دارم خودمو پاره می کنم کاربرگ بنویسه عکس بفرستم برای معلمش وقتش داره تموم میشه عین خیالش نیس من اینجا دارم جلز ولز می زنم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
شما تنگی نفس داشتین؟؟

بله من هی نفسم کم میاد خمیازه می کشم تنطیم شه