2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من داشتم بعدش معلوم شد فشار خون دارم

کدوم دکتر باید رفت

منم خیلی وقتا نفسم تنگ میشه و خمیازه می کشم تا بتونم راحت نفس بکشم،مخصوصا وقتی خیلی استرس دارم سالهاست اینجوریم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
کدوم دکتر باید رفت منم خیلی وقتا نفسم تنگ میشه و خمیازه می کشم تا بتونم راحت نفس بکشم،مخصوصا وقتی خ ...

من هم😔درد قفسه سینه دارم به سختی نفسم پایین میره 

خیلی اذیت میشم.وقتی عصبی میشم خیلی بدتر میشم مرگ رو به چشم میبینم.دائمم دارم بدتر میشم.

نمیدونم علتش رو!

به خاطر استرس و اظطراب خیلی بده من 5ساله دارم

ببین من استرس و اضطراب ندارم.ولی خیلی حرص میخورم.زیاد گریه میکنم.عصبی زیاد میشم.ولی استرس آینده رو ندارم غصه گذشته رو میخورم😔

ببین من استرس و اضطراب ندارم.ولی خیلی حرص میخورم.زیاد گریه میکنم.عصبی زیاد میشم.ولی استرس آینده رو ن ...

خب دیگه به خاطر همونه به مغزت فشار وارد میشه 

منم خیلی گریه میکنم وقتی تنگی نفس دارم