وقتی بهش فکر میکنی و مدام تصور اینو داری که بهش رسیدی ، ذهنت گول میخوره و فک میکنه رسیده و اون حس نیازش ارضا میشه و تو دیگه انگیزه و توان تلاش کردن نخواهی داشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون سابلیمینال و بیوکنزیه نباید ی سره فک کنی مثلا من ساب رفع افسردگی گوش میدم خ برام مهم نی رفع شه یا ن چون صدا آب داره خوشم میاد
ول نباید برم هی تست افسردگی بده
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
شما ته دلت بخاه و ایمان داشته باش حتما انجام میشه بسپار بخدا و بهش فکر نکن کل قانون جذب همینه و اینکه درکنارش اخلاقت بهتر کن به دیگران کمک کن افکار مثبت داشته باش
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
تو تلگرام بزن سابلیمینال برا خ چیزا داره رنگ چش و اینا رو والا من قبول ندارم 🤣
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
بعضی هاشون تقلبی اصلا آدم و روانی میکنه بعد چند وقت سردرد و فراموشی میگیره
اره میگن صدا آب داشته باشه تقلبی نی حس خوبی هم میده
خیلی متعجب شدم از بعضی جواب ها. آدم مجبور نیس ب چیزی ک اطلاعات نداره حتما پاسخ بده و اون شخصی ک سوالم داره گیج کنه با جوابش. عزیزانی ک میگن تلاش باید کنی کار باید کنی فرمایشتون درسته. هیچ چیزی اتفاق نمی وقته مگر با انجام یک کار فیزیکی. شما انرژی مثبت نسبت ب آرزوت می فرستی یک کار فیزیکی ام انجام میدی ک بتونه شمارو ب هدفت برسونه. مثلا یکی کنکور داره از قانون جذب استفاده نمی کنه 15 ساعت سخت در روز درس می خونه. ایشون هم نتیجه زحمتشو می گیره نکه نگیره. ولی کسی ک با قانون جذب شروع می کنه خوندن همون نتیجه رو شاید با 8 ساعت خوندن بگیره. همون نتیجه رو خیلی راحت تر و آسون تر بگیره. حالا چ چیزی باعث میشه ک راحت تر نتیجه بگیره هزار و یک چیز. هزار و یک راه برای خدا وجود داره ک مارو ب خواسته مون می تونه برسونه ک ذهن محدود ما گنجایش شو نداره برای همین میگن وقتی می خواهی چیزی جذب کنی ب دو چیز فکر نکن چطوری و چ زمانی. وقتی فکر می کنی ک چطوری ب هدفم میرسم چون ذهنت محدود چیزی ب ذهنت نمیرسه ناامید میشی و این ناامیدی انرژی منفی هس و دور کننده ی هدف. کسی ک از جذب استفاده می کنه و کنکور میده هزار راه براش وجود داره ولی من چند تا رو مثال میزنم ک متوجه بشین. ممکن طرف تمرکزش بره بالا عوض این ک سه بار بخونه یک بار بخونه. ممکن سوالاتی تو دسترسش قرار بگیره یا چشمش سوالاتی رو ببینه و حل کنه ک دقیقا سوال کنکور باشه و بیاد تو کنکور. ممکن سر جلسه کنکور چشمش بیوفته ب پاسخ نامه بچه زرنگی و بتونه جواب بده. ممکن ناضر جلسه ای دلش بسوزه و کمکش کنه. اینجوریه