2821
2789
عنوان

ویروس جدید

241 بازدید | 13 پست

خانوما ما خانوادگی یک هفته س مریض شده بودیم و از علائم فکر میکنم کرونا هست ، امروز حالمون خوبه و تقریباً هیچ علائمی نداریم ولی چیزی که منو نگران کرده تنگی نفسه، البته آلرژی هم دارم، کسی تجربه ای داره؟ خیلی میترسم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما سیستم ایمنی رو تقویت کن نه کرونا می‌گیری نه سرماخوردگی، نهایت هم بگیری خیلی خفیف فقط در حد 1 تا 2 روز.
مشکل اینجاست توی جامعه ما حداقل 80 درصد آدما سیستم ایمنیشون کلا 60 درصد هم فعال نیست، علت اینهمه بیماری هم در سطح جامعه همینه.
و متاسفانه اصول اونهم یا آموزش داده نمیشه یا سوادش نیست و رعایت نمیشه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
شما سیستم ایمنی رو تقویت کن نه کرونا می‌گیری نه سرماخوردگی، نهایت هم بگیری خیلی خفیف فقط در حد 1 تا ...

درسته حق با شماست ، اصلا سیستم ایمنی ماها درست کار نمیکنه 👍

درسته حق با شماست ، اصلا سیستم ایمنی ماها درست کار نمیکنه 👍

احسنت

منم یه سوال از بانو دارم

بنطرتون چطور سیستم ایمنی رو تقویت کنیم و چطور قبل از اونکه مریض بشیم متوجه بشیم که وضعیت سیستم ایمنیتون چطوره.

احسنت منم یه سوال از بانو دارم بنطرتون چطور سیستم ایمنی رو تقویت کنیم و چطور قبل از اونکه مریض بشی ...

واقعیتش اطلاع درستی ندارم ،گذشته از این که متاسفانه به تغذیه هامون اهمیت نمیدیم، خواب درستی نداریم و استرس کل زندگیمون رو گرفته و این زندگی ماشینی باعث شده فعالیت و ورزش نداشته باشیم و امیدی هم به مکمل ها نیست چیز دیگه ای به ذهنم نمی‌رسه 

احسنت منم یه سوال از بانو دارم بنطرتون چطور سیستم ایمنی رو تقویت کنیم و چطور قبل از اونکه مریض بشی ...

یکی از مسائل مهم

نخوردن خودسرانه و زیاد دارو

مخصوصا مسکن و آنتی بیوتیک

چون ویروس ها و باکتری ها مقاوم میشه

و دیگه توی دوران سخت که بدن نیاز به آنتی بیوتیک داره به دوز کم جواب نمیده

تا اونجا که میتونی. با مواد غذایی طبیعی درمان کنید اگر خیلی طول کشید و واقعا عاجز شدین سراغ دارو شیمیایی برید

البته من موافق طب سنتی نیستم خیلی

منظورم غذاهای طبیعی مثل عسل آبلیمو

غرغره نمک 

سبزی و میوه و ویتامین دار هست

واقعیتش اطلاع درستی ندارم ،گذشته از این که متاسفانه به تغذیه هامون اهمیت نمیدیم، خواب درستی نداریم و ...

همه اینایی که گفتید دقیق برعکس سوالی بود که من پرسیدم و عوامل اصلی تخریب سیستم ایمنی بود که شما گفتید

تفکر

تحرک

تغذیه 

خواب

و اون عدم آگاهی کافی  هم در اون جمله آخرتون که گفتید کاری هم از مکمل‌ها ساخته نیست!،کاملش کرد.

هیچ چیزی مجانی بدست نمیاد یک بدن سالم هزینه داره،براش هزینه نکنی چند برابرش رو باید برای مریضی هزینه کنی،راه سومی نداره،حالا شما خیلی جوانی شاید دقیق متوجه حرفای من نشید.

ولی همین رو بدونید که مکمل‌ها خیلی نقش حیاتی دارند،خصوصا الان که کیفیت مواد غذایی خیلی پایین اومده و باید به فکر تامین اونا از طریق مکمل‌های با کیفیت باشید.

و مکمل‌ها بیشترین تاثیر رو روی سیستم ایمنی دارن،چون ویتامین‌ها و املاحی که برای تقویت سیستم ایمنی لازم داریم تقریبا فقط با مکمل‌های در دسترس که مهمترین اونا ویتامین‌دی و منیزیوم هستن قابل دستیابی،اگر ندونید به چه مقدار و ترکیبی از این دومکمل استفاده کنید شک نکنید در معرض همه نوع بیماری فیزیکی و روحی قرار می‌گیرید،که یک علم به حساب میاد.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز