2777
2789
عنوان

خانم های ک خیانت دیدن بیان بگن ک هنوز ...

| مشاهده متن کامل بحث + 5251 بازدید | 117 پست
عجب بیشرفی هست این بی حیارو میخوای چیکار

بهم گفته ادم شدم  ولی همین الان بودنش تو اندیسه   تعجب اوره!     خونمون قیطریس   خودشم  اجودانیس    اصلا اندیشه چرا باید رد بشه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفت تو نییتی بقیه هستن و خوش میگذره!تخت زنخ رو شکونده بود  عگس اونم داد

اها

نمیدونم حقیقتا من نمیتونم بگم بمون باهاش یا نمون این تصمیم توهه.

ولی قطعا شخص من با همچین انسان وقیحی ادامه نمیدم حتی اگر از شدت دوست داشتنش بمیرم و زنده بشم و بسوزم.

ی سری ی ویس بهم داد شوهرم ک ب زنه میگفت  بخور و اینکارو کن و اینااا   ک خیلی ویس زشتی بود ...

رابطه جنسی داشته ینی با زنه ؟   

چ دنیا کثیف و خطرناکی 

بابا تنوع طلبی ازداوج نکن با همین زن .... خودتو راضی کن 

چی بگم سلامتیت مهمتره از هر چیزی یک هفتع هم زمان کمیه بنظرم

همیشه گوشیش تو دستشه  یعنی محال  ی پیامی چیزی بیاد نبینه عادتشه! حتی دست شویی میبرد ک زود جواب  بده   ۴ بار  صبح زنگ زدم برنداشت  برای سونو بچه میخاستم  بریم       بعد گفت  اره  گوشیم دستم بود  ولی سایلتت بود ندیدم!

گفتم خوب الان چطور دیدی گفت برگردندم  دیدم داری زنگ میزنی!  و بعدش هوول هوولی جواب  داد  فهمیدم کسی هس نمیخاد بفهمه من مادر بچشم   یعنی پیچوند اونجارو 

این فقط مشکل شما نیست همه کسایی که خیانت دیدن دیگه نمیتونن اعتماد کنن همسر باید کمک کنه که اعتماد برگرده با هر راهی که میتونه اگر همسرتون واقعا کمک میکنه و ابهامات شما رو برطرف میکنه میتونید امیدوار بشید که بعد از یه دو سالی این مشکل در شما برطرف بشه وگرنه اگر همکاری نکنه شک شما که ادامه خواهد داشت و زندگی رو به کامتون تلخ خواهد کرد

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بارداری ازش؟ چند ماهته؟

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
بهم گفته ادم شدم  ولی همین الان بودنش تو اندیسه   تعجب اوره!     خونمو ...

درست نمیشه هیچ وقت 

اینکه تا این حد بی حیا هست که ویس کثافت کاریشو برا تو میفرسته جای تردید داره برا فرصت دادن بهش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

شاید ادم تازه به دوران رسیدست که میگه پول باشه بقیه هستن مگه هر کی پولداره باید هرزه باشه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
همیشه گوشیش تو دستشه  یعنی محال  ی پیامی چیزی بیاد نبینه عادتشه! حتی دست شویی میبرد ک زود ...

جنین چند ماه اس

بچه بچه میکنی ادم فکر میکنیه دنیا اومده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

رابطه جنسی داشته ینی با زنه ؟    چ دنیا کثیف و خطرناکی  بابا تنوع طلبی ازداوج نکن ب ...

تنوع طلب نبود عشق پول و مقام بود   تا بهش رسید جووگیر شد... البته بچن تشویق های خانوادشم بود  چون من باردار نمیشدم میگفتن برو زن بگیر  اینم همش شوخی خنده میگفت ولی نمیکرد و با جدیت همیشه جوابشو میدادم!!!  ولی   رفت با ی زن سن بالا دوست شد  و رابطه برقرار کن صیغه کردن   تازه زنه  شوهر علیل تو خونه داره