2777
2789
عنوان

خانم های ک خیانت دیدن بیان بگن ک هنوز ...

| مشاهده متن کامل بحث + 5251 بازدید | 117 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها تورو خدا  اگر کمک نمیخاین کنید الکی کامنت نرارید  نمیخام برم تو پر باردیدااااا &nbs ...

عشقم اخه مردای ایرانی مگه چشون بود رفتی عاشق یکی ازاون ملخ خورای عرب شدی

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

خب یه هفتهکه چیزی نیساون میتونه یه هفته که سهله یه ماه پاک بگرده دوباره شروع کنه ذات تغییر نمیکنه میخاد وستت بندازه اب ریخته شده دیگه جمع نمیشه

خودت گل .....  پیرهنت گل.....
تنوع طلب نبود عشق پول و مقام بود   تا بهش رسید جووگیر شد... البته بچن تشویق های خانوادشم بود &n ...

زن سوهردار که نمیتونه صیغه بشه

این آقا اگه شمارو هم طلاق بده با اون خانوم حرام ابدیه

عشقم اخه مردای ایرانی مگه چشون بود رفتی عاشق یکی ازاون ملخ خورای عرب شدی

شوهرم ادم خوب و سالم وپاکی بود  خانوادش اشغال بودن و اونا باعث این کار شدن  مادر ناطنیش با دعا و اینا اینکارو کرد       حرف زدن دوم بود خونمون ولی ب شوخی و خندخ ردش میکردیم! ولی مادرش باعث اینکار سد! خودشم میدونه!

و اینکه شوهر من اگر خیانت نمیکرد یکی از بهترین مردای  رو کره ی زمین بود     سختی ام داشتن تو زندگیم ولی واقها شوخ و زیبا و خوش قدو بالا و اصلا نمیشد عاشقش نشم   ولی اون کارش  زندگیمو ب گند کشید  الانم ازش متنقر نییتن من بچمو دارم و حالم با اون خوب    ولی  من عربارو بد ندیدم  خدایی  خانواده این اشغال بودن  خودش مسبب نیس  

بچه ها تورو خدا  اگر کمک نمیخاین کنید الکی کامنت نرارید  نمیخام برم تو پر باردیدااااا &nbs ...

برنگرد 

همش تو شک و تردید میمونی

نمیتونی دو دیقه بری مهمونی جایی همش میترسی کسیو بیاره خونه

یکم دیر جوابتو بده یا ریجکتت کنه بهم میریزی

نیم ساعت اینور اونور بیاد خونه دعوا راه میندازی 

مدام باید حواست باشه کجاست چیکار میکنه و همش اتفاقهای بد تداعی میشه برات

حتی حموم هم بره شک میکنی چرا رفت حموم.

یه ادم بزرگ تو همچین محیط سمی نمیتونه دووم بیاره عزیزدلم ، بچه ی تو چطوری تو این محیط سالم بار بیاد؟ 

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
زن سوهردار که نمیتونه صیغه بشه این آقا اگه شمارو هم طلاق بده با اون خانوم حرام ابدیه

بخدا نمیدونم  ولی میدونم ک شوهرم بی صیغه کاری نمیکنه چون خیلی نمارخون و مقید   و ایناس 

و ابنکه اون زنه مطمعنم  شوهر داره   شوهرش  ۱۰ سالی هس رو تخت افتاده ننیدونم جدا شدن یا ن ولی نیدونم تو ی خونه هستن    فامیلای خیلی دور پدرشوهرمه   یبار حتی خونشون رفتم