2777
2789
سلام علیکم  درخدمتتونم بفرماید دقیق بگید

سلام شرمنده استاتر

من خواب دیدم رفتم خونه خالم بعد اون پسری ک باهم بودیم پدرش هم بود و جوری من انگار خودمو قایم کرده بودم(هیچ اتفاقی ام نیفتاد)

بعد پدرش فهمید اونجام

خیلی بد شد رفتار بدی کرد عصبی 

پسرش هم همونجا بود حتی خندید

بعد اومدم داشتم میرفتم خونمون گفتم این ادم سمی بوده دیدی

نمیدونم ینی چ

شاید ی خواب الکیه

اخه من قبل خواب خیلی خسته بودم ب هیچیی فک نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا ج منم بدید-همش خواب میبینم درحال جارو برقی یا دستی)کشیدن خونه خودمون(پدری)یا خونه دیگران هستم-مجردم

یا اینکه درحال گوجه خریدن هستم(گوجها سالم و قرمز)

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....

سلام ممنونم

من با همسرم اختلافات شدید داریم و جدا از هم زندگی میکنیم.و احتمالا جدا بشیم و ایشون تصمیم به طلاق داره.

خواب دیدم حیاط خونه پدرم پر از بوته های توت فرنگیه.اما تک و توکی توت فرنگی داشتن. و من بینشون راه میرم و توت فرنگی میخورم. یه آقایی هم که همسرم نبود و لباس نظامی داشت کنارم بود.نمیدونستم کیه ولی انگار همسر یا نامزد من بود.

لطفا ج منم بدید-همش خواب میبینم درحال جارو برقی یا دستی)کشیدن خونه خودمون(پدری)یا خونه دیگران هستم-م ...

سلام روزتون به خیر و با شادی 

شما بامردی ملاقات میکنید که خوشبختی را براتون رقم میزنه و گوجه ها دلیل به شغلی هستش که پول براتون به ارمغان میاره 

درکل خواب خوب خوبیه

سلام ممنونم من با همسرم اختلافات شدید داریم و جدا از هم زندگی میکنیم.و احتمالا جدا بشیم و ایشون تصم ...

ورق زندگیتون به واسطه خوردن توت فرنگی برمیگرده و بهترمیشه هرچی شیرینتر درجه اش بیشتر  

ورق زندگیتون به واسطه خوردن توت فرنگی برمیگرده و بهترمیشه هرچی شیرینتر درجه اش بیشتر  

ممنون.

کاش میدونستم شیرین شدن زندگیم تو چیه. از طرفی بخاطر بچه م دلم نمیخواد جدا بشم از طرفیم از اون آدم خیلی ضربه خوردم و اذیت شدم

ممنون. کاش میدونستم شیرین شدن زندگیم تو چیه. از طرفی بخاطر بچه م دلم نمیخواد جدا بشم از طرفیم از او ...

دوست داری بدونی ؟؟؟

یه راهکار بهت میگم عمل کن از اونی که تو خواب میبینی بپرس بهت میگه