2777
2789
عنوان

متادون

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیلوفر جون سلام سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید عزیزم اما فداتشم مگه میشه اذیت نشه&nb ...

سلام عزیزم فدات سال نو شما هم مبارک آخه میدونی چیه آدم معتاد هرچی بگی حرف به گوشش نمیره حداقل ایشون خودش اذیت نکنه 

میکنه‌کارما‌عدالتو‌اجرا..!
فک کنم نمیدونم

الهی بمیرم دختر مردم ب چ ذوقی ازدواج میکنهرو این نامردا کاری میکنن ک دختر مردم با کلی ارزو وامید ن راه می داشته باشه ن پیش

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

سلام عزیزم فدات سال نو شما هم مبارک آخه میدونی چیه آدم معتاد هرچی بگی حرف به گوشش نمیره حداقل ایشون ...

آره والا 

آخه. حرفشون کمی شبه برانگیز هست از این نظر میگم که

ایشون میگه تو خونه هم میخوره

اما الان تو سفر دیده شوکه شده😐🙄

الهی بمیرم دختر مردم ب چ ذوقی ازدواج میکنهرو این نامردا کاری میکنن ک دختر مردم با کلی ارزو وامید ن ر ...

حالم بده دارم دیونه میشم تو مسافرتیم هیچی هم نمیتونم بگم.خیلی مرد خوبیع زحمتکشه جونشو برا من و پسرم میده هیچی کم نمیذارع ولی لامصب چیکاکنم 

آره والا  آخه. حرفشون کمی شبه برانگیز هست از این نظر میگم که ایشون میگه تو خونه هم میخوره ام ...

عزیزم گفتم گذاشتع بود کنار الان دیدم تو جیبش تورو خدا این وسط برا من کاراگاه باری درنیار حالم بده 

حالم بده دارم دیونه میشم تو مسافرتیم هیچی هم نمیتونم بگم.خیلی مرد خوبیع زحمتکشه جونشو برا من و پسرم ...

معتادا با معرفتن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰