2777
2789
عنوان

دیالوگ ما

171 بازدید | 3 پست

پسرم : ای کاش وسیله ا ی بود  که باهاش میشد زمان رو برخی اوقات متوقف کرد . 

خودم : زمان رو؟!!!!!!! نه  هرگز نمیشه  زمان رو متوقف کرد ولی ماندگار میشه کرد .

پسرم : یعنی چجوری ؟

خودم : یعنی میشه کاری کنی که زمانها و لحظه هات برای همیشه مهر ماندگاری بخوره .

پسرم: منظورتو  میشه توضیح بدی؟

خودم : یعنی اگر تو کار نیک انجام بدهی باعث میشی اون قسمت از زمان برای تو تا قیامت بماند و مهر و نشان  ماندگاری به پایش  بخوره. 

پسرم : کارنیک ؟!!!!!!!!!!!

خودم : کار نیک یعنی  همون کاری  که وقتی انجام میدی وجدانت و خدایت از انجامش خوشحال میشن وبیدرنگ مهر میزنن پای زمانش . 

پسرم :اوه!!!!!!!!! گفتار نیک ، پندار نیک ، رفتار نیک . 

خودم: آآآآآآآآآآآآآآآآفرین به تو .

انسانم آرزوست

به به 

خدا حفظ تون کنه 😍😘💙

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی… تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم…

شهید چمران 

انسانم آرزوست