2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم  فقط درمانش نکنی بیشتر میشه

اوکی حله پس ..من یدونه داشتم تو ناحیه تناسلیم دو سه هفته قبل فریز کردم پاپ اسمیر دادم جوابش هنوز در نیومده اما مطمئن نیستم زگیله یا ن چون پیش دکتر ک رفتم شکلش عوض کرده بودم لهش کرده بودم

اوکی حله پس ..من یدونه داشتم تو ناحیه تناسلیم دو سه هفته قبل فریز کردم پاپ اسمیر دادم جوابش هنوز در ...

فقط پاپ اسمیر دادی ؟ آزمایش خود اچ پی وی رو ندادی ؟

چون خیلیا پاپ اسمیر منفی ان اما اچ پی وی مثبت

فقط پاپ اسمیر دادی ؟ آزمایش خود اچ پی وی رو ندادی ؟ چون خیلیا پاپ اسمیر منفی ان اما اچ پی وی مثبت

اره همون اچ پی وی هم انجام دادم ..منی ک از شوهرم مطمئنم و لیزر استخر و اپلاسیون حموم عمومی نرفتم بنظرتhpvدارم؟خیلی نگرانم هنوز جوابش در نیومده

اره همون اچ پی وی هم انجام دادم ..منی ک از شوهرم مطمئنم و لیزر استخر و اپلاسیون حموم عمومی نرفتم بنظ ...

ایشالا که اچ پی وی نیست نگران نباش اصلا ب خودت استرس نده ، استخر و اینا احتمالا خیلی کمه ۹۹.۹٪ متاسفانه از رابطس

لباستو کسی نپوشیده؟ مثلا شلوار خونه ای چیزی کسی بیاد بمونه بهش بدی ؟

ایشالا که اچ پی وی نیست نگران نباش اصلا ب خودت استرس نده ، استخر و اینا احتمالا خیلی کمه ۹۹.۹٪ متاسف ...

منکه از شوهرم صددرصد مطمئنم ولی هفت هشت ماه پیش رفتم هتل دسشویی فرنگی بود مجبوری رفتم ینی از اونه