2777
2789
عنوان

کمکککک ❓❓❓

400 بازدید | 30 پست

تورو خدا راهکار بدید 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اصل مطلب: 

چکار کنم بابام دیرتر بیدارشع ؟ 

که دیر وسایلش بهش بده که دیر کارشو شروع کنه که من ببینمش

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

نمیتونم سایلنت کنم موبایلشو آخه ۲۴ ساعته دستشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر چ راهکاری قرص خواب بخوره دیر بیدار شه

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
خواهر چ راهکاری قرص خواب بخوره دیر بیدار شه

نه نمیتونم بهش بدم

ماشینشو پنچر کن

🤣🤣🤣🤣🤣

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
ماشینشو پنچر کن

مرسی

ولی تامقصر پیدا نشه 

ول کن نیست 

مگر سوئیچو  قایم کنم

نه نمیتونم بهش بدم

تو هم اون بیدار شد بیدار شو ، کاراشو بکن تا وقت بیشتر برات داشته باشه

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
نه نمیتونم بهش بدم

خبببببب چ رااااهکاررررررررری آها آب خونه رو دستکاری کن قطعش کنه نتونه بره حموم از کثیفی نره بیرون یا برق هارو خاموش کن گوشیش بی شارژ بمونه

خبببببب چ رااااهکاررررررررری آها آب خونه رو دستکاری کن قطعش کنه نتونه بره حموم از کثیفی نره بیرون یا ...

گوشیش کنارش تو برقه 

قبل سحر رفت حموم 😅