2777
2789

بعضی ها گیر میدن به یه حاجت مشخص و هر طور شده اونو میخوان  

یه پیر مردی رو در نظر بگیرین که دو تا دختر داره که هر دو تا دخترش ازدواج کردن و فقیرن ، دختری که شوهرش کوزه گر بود به پدرش میگه برامون دعا کن که بارون نیاد ، چون همه کوزه هامون که گذاشتیم خشک بشه ، خراب میشن ، اون یکی دختره که شوهرش کشاورزه هم میاد به پدرش میگه دعا کن که بارون بیاد چون محصولات مون خشک میشه و بدبخت میشیم 

خدا باید دعای کدوم یکی رو مستجاب کنه ؟!!!!

دقت کردین خدا تو قران میگه ، چیزی که بقیه دارن رو از من نخواه 

تو فقط صلاح خودت رو از من بخواه و به من تکیه کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فلسفه دعا رفیق شدن با خداست. دعا یعنی خواندن خدا‌‌ .حاجت خواستن میشه استغاثه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه واژه هست به نام دعوت 

دعوت از کلمه دعا میاد

وقتی می گیم دعا یعنی رابطه ما با خدا از عبد و عابد بالاتر می ره

شبیه میهمان و میزبانی که خیلی صمیمی هستن می شه...

با دعا ما خدا رو مهمون قلبمون می کنیم تا شفاف و صریح و بی پرده خواسته هامونو بشنوه

و بالعکس خدا هم مارو میزبانی می کنه و دعوت می کنه سر سفره رحمت و کرمش که ازش بخوایم...

تا خدا هست به خلقش چه نیاز؟

هر چیزی که تو دنیا چشمت رو گرفته ، پول ، رسیدن به یکی ، ماشین ، بچه ، خونه و...

کاش صلاح خدا با خداسته هامون یکی باشع 🥺

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

خب ببین فکر کن یکی یک شوهر داره که باهاش خوشبخته بعد من هی بگم خدایا مثل اون بده یا اون بده خب از کجا معلوم من با همون ادم یا با مثل اون ادم بهم بخوریم؟ و خوشبخت بشیم؟ 

شاید اون اقا مرد خوبی باشه اما ایا دلیل میشه برای زندگی منم خوب باشه؟ 

پس باید خیر از خدا خاست

دختری میشناسم عاشق یک پسری شد هر چی صبر کرد پسره خواستگاری نکرد حتی دختره غیرمستقیم واسطه فرستاد پسره رد کرد و اخرش رفت دعا گرفت و با پسره به زور دعا ازدواج کرد 

فکر میکنی چی شد؟

هیچی اون دختر الان مثل چی پشیمونه چون همون پسر عالی شده بلای جونش 

طوری که ازش متنفره 

خودش میگه اگر از خدا میخاستم و صبر میکردم یکی خوبشو نصیبم میکرد 

ما فقط ظاهر مسایل میدونیم از باطنش خبر نداریم 

ببخشید درباره بهاییت تو تاپیک اهل حق پرسیده بودید ولی تاپیک تعطیل شد.خواستم درباره ازدواجشون بهتون بگم

یه کتاب دارن به اسم اقدس که یکی از احکام شرعی ای که توش داره اینه که ( قد حرمت علیکم ازواج آبائکم     ازدواج با زن پدرتان بر شما حرام شد) و درباره ازدواج دیگه هیچکس دیگه ای حرام نشده!!! پس ازدواج با خواهر و برادر و پدر و دایی و عمه و.... حرام نیست!

و اینکه بسیار پنهان کار و تبلیغاتی هستن.اصلا فکر نکنید اگر محبت میکنن بابت انسانیتشونه. هربهایی موظف به تبلیغ و همکاریه. یه سری کتاب دارن بنام کتابهای روحی که طبقه بندی هست.. شماره ۱برای کساییه که از بهاییت بدشون نمیاد ولی بهایی نیستن قشنگ یواش یواش با کتاب آدمو پیش میبرن و با عقایدش بازی میکنن تا یا بهایی بشه یا از کسایی بشه که با بهاییت مشکلی ندارن.کلا سیستماتیک کار میکنن.

تو آپارات آقای حسن ارشاد بنظرم کلیپهای خوبی از بهاییت دارن.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

سلام 

عذرخواهی میکنم که تاپیک رو قفل کردم ، 

ببین همه حرفها  و نظرات موافق و مخالف درست ، اصلا باید نظرات مخالف باشه تا ادم دنبالش بره

.

.

حالا جدای از تمام اون صحبت ها ، این لایو رو ببینید 

.

.

https://www.namasha.com/v/u6Lap42X/لایو_آقای_موزون_در_خصوص_تجربیات_مرگ_موقت_و_عالم_غیب

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

قبل از هر چیز ، سال جدید رو به شما تبریک میگم ، امیدوارم سال خوبی داشته باشین   

.

.

تاپیک شما درباره این فلسفه دعا جالبه و با شما هم نظر هستم

بهتره ادم دعا کنه چیزی که به صلاحش هست رو خدا به ادم بده  

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا