2777
2789
عنوان

بهم بگید منوی افطارم خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 30 پست

سلام من فردا افطاری دارم آش گوجه و نون وکره و مرباو پنیر و سبزی خوردن ،شام مرغ و مسما بادمجان ،زیاد قاطی نزار خورده نمیشه ،شیر و خامه و سالاد ماکارونی اضافه هست،تازه هفت هشت تا ظرف یکبار مصرف هم می گیرم هر کی شام نخورد ببره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سالاد فصل و شربت سر سفره اگه حوصله داشتی یه کم حلوا

اینا هم هست ولی اصلی رو گفتم .

لقمه نون پنیر سبزی رو همیخوام درست کنم . 

شربت تخم شربتی و شربت زعفرانی درست میکنم .هندونه . 

حلوا رو فکر نکنم وقت کنم .اگر بتونم عالی میشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
سلام من فردا افطاری دارم آش گوجه و نون وکره و مرباو پنیر و سبزی خوردن ،شام مرغ و مسما بادمجان ،زیاد ...

سو پ‌شیر بود .

سالاد پیشنهاد خودشون بود چون دوس داشتن منم گفتم باشه.

غذا رو هم معمولا میبرن برای سحر .

به نظرتون چیز دیگه ایی درست نکنم .آخه حس میکنم کمه   

قبول باشه عزیزم خوبه اما سالاد ماکارونی مناسب افطار نیست کنار سوپ ، نون پنیر سبزی بذار شام ...

ممنون عزیزم .طاعات شما هم قبول باشه .

نون پنیر و اینا هست حتی لقمه ها رو درست میکنم . شربت و ... هم هست . فقط سالاد رو نمیتونم حذف کنم . چون خودشون دوس داشتن گفتن هوس کردیم برامون بذار 😄

مرسی از نظرت  

هندونه حذف کن. مایه ی سردی و مریضی هست به خصوص توی ماه رمضون

واقعا پس نذارم .

خوب شد گفتی نمیدونستم چون همه میگن عطش رو برطرف میکنه .

تازه کلی دردسر داره 

اون دوستانی که گفتن سالاد رو حذف کنم چون مهمونام دوس داشتن گذاشتم . شامی و کوکو هم شبای دیگه بوده . ...

سوپ که داری دیگه عدسی اضافیه . حالا اگر خیلی حس میکنی کمه فینگر فود بزار . البته که بنظر من اصلا کم نیست . آدم بعد افطار مگه چقدر میتونه بخوره 

سلام عزیزم شما تعبیر خواب بلدی؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐