2777
2789
عنوان

بیاید پسری که ....👇

245 بازدید | 24 پست

پسری که از صبح دو تا سه تا پیام فقط بده در حد سلام خوبی چه خبر هنو جواب ندادی بره یا جواب کوتاه بده 

بعد عصر بازم دوتا سه تا پیام در حد که رفتم خونه یا رفتم فلان جا شب هم ساعت یک دو بیاد ده تا پیام بده بعد بگه شب بخیر

بعد وقتی اعتراض کنی میگه سرکارم مشکلات خانوادگی دارم فلان تو درک نداری

یا باز شروع کردی اگه بخوای بحث کنی ک برم

بنظرتون دوسم دارم؟

تروخدا همه جواب بدن

در هفته همو‌ می بیینید؟

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

سرش شلوغه خو 

کنا نباش عامو من ک دخترم اعصابم صگی شد وای ب حال اون

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پیام ندین

مشکل دارن دیگه 

کلا آقایون چت دوست ندارن

یعنی همسر من کلا اهل چت و گوشی و مجازی نیست

اعتراض چرا میکنین

شرایط و درک کنین یا اگرم نمیتونین رها کنین

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نه بخاطر اینکه جای سنتی زندگی میکنم 

رابطه اتون خیلی پوچه

از پشت گوشی به شناخت نمی رسید هرگز

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
میخواد از سر باز کنه غیر مستقیم بی محلی میکنه

خب من چند بار گفتم میخوام برم نمیزاره یا وقتی میرم هر استوری میزاره مربوط به منه وقتیم باشم همش درگیر خانواده به من توجه نمیکنه یه بارم شاخه گل حتی واسم نگرفته دوست دارم یک بار دو ساعت بهم زنگ بزنه حرف بزنه هیچ