2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده 😭

169 بازدید | 11 پست

کاش قبل این که گند بزنم به قیافم یکم به  نتیجش فکر میکردم

کاش حرف دیگران برام مهم نبود 

کاش یکم رو اعتماد بنفسم کار میکردم

کاش پول عمل نداشتم

کاش .....

ینی خدا منو میبخشه که اینطور به خودم ظلم کردم دیگه نمیتونم 

دیگه طاقت این غمو ندارم

دیگه طاقت هیچی ندارم

حتی از مردنم میترسم

تو این دنیا هیچکس ندارم که دردمو بهش بگم

یکی ندارم غصه هامو بهش بگم و یکم دلداریم بده کاملا روحیه خودم باختم 

میترسم صبرم تموم شه و یه کاری دست خودم بدم😞

غصه هام یکی دو تا نیس که 

اصلا نمیدونم چیکارکنم نمیدونم چی درسته چی غلط

اصلا آرامشم ندارم

الان دماغم گرفته ‌و یکم دردم داره 

یه گریه کردن آرومم میکرد اونم به خودم حروم کردم حالل چیکار کنم 

از فکرو خیال خوابم نمیبره

نکنه واسه همیشه همینجور بمونه😭😭😭

بینی عمل کردی؟

چند روزه؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد همه چیو سخت گرفتی

مشکلت ناشکریه

پول داشتی و ناشکری کردی

سلامتی و ...

بینی عمل کردی و 

عمل بینیت موفق بوده و

زیباتر میشی و ..

الانم که زنده ای جوونی بازم ناشکری

ادم همیشه ناراضی شدی

هر اتفاقیم بیفته هر موقعیتیم باشه بازم راضی نمیشی

فقط کافیه دیدگاهتو عوض کنی همه مشکلات و غمت برطرف میشه

وا بده

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

سه ماهه اصلا فکرشم نمیکردم انقد بد بشه۰😞 اصلا عملم اشتباه بود اونجوری به صورتم میومد

عزیزم شاید وسواسی شدی

از دیگران نظر بگیر

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
عزیزم شاید وسواسی شدی از دیگران نظر بگیر

ن والا

دیگرانم بیشترشون همین میگن

حتی خاله هام و مادرم که بهم میگفتن. عمل کن

الان زدن زیر حرفشون  و میگن ما بهت گفتیم عمل نکن

و مسخره میکنن و میگن بزر گ و زشته😭

ن والا دیگرانم بیشترشون همین میگن حتی خاله هام و مادرم که بهم میگفتن. عمل کن الان زدن زیر حرفشون ...

عزیزم شاید الآن ورم داره؟!

چقد همه چیو سخت گرفتی مشکلت ناشکریه پول داشتی و ناشکری کردی سلامتی و ... بینی عمل کردی و  ...

چجوری؟نمیدونی نگاه ها و حرفای نزدیک ترین آدمای زندگیم چجوری اعصابم داغون کرده تازه فهمیدم چه آدمای بی درک و بی وجدانی اطرافم هس 

به خدا واسه زیبایی عمل نکردم واقعا بینیم مشکل داشت 

و به خاطر همین نمیتونستم راحت  تو اجتماع برم

ولی نمیدونستم بعدعمل وضعم بدتر میشه😔

عزیزم شاید الآن ورم داره؟!

نوک بینیم خیلی دراز و بزرگه یجوریه اصلا

دکتر میگه حداقل تا یه سال ورم داره 

آخه تا یه سال اینجور باشه که من دیوونه میشم

دیگران هم تا منو میبینن به روم میارن 

امیدوارم خودشونم مجبور بشن عمل کنن و پشیمون بشن

به همین حالی که دارم  دچار بشن

نوک بینیم خیلی دراز و بزرگه یجوریه اصلا دکتر میگه حداقل تا یه سال ورم داره  آخه تا یه سال این ...

عزیزم انشاءالله خوشگل بشه بینیت