2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 32 پست
من بودم بخدا با همین پیام خر میشدم انقد خر شدنم قویه      

😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من باشم نظرم منفیه دکترا در آمد آنچنانی ندارن  قیافشم نمیپسندی دیگه بدتر باید کسی باشه ک ب دلت ...

دقیقا 

خیلی جدی جوابشو قبلا دادم 

امشب باز اومد سر بحث باز کرد و خواست که دعوت بیرونشو قبول کنم 

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا فرمایش شما متین گفتم نکنه اشتباه میکنم ک بعدا پشیمون شم فام از شما خانوما مشورت بگیرم  ...

نمیدونم چند وقته باهاش،آشنا شدی 

یه مدت باهاش ارتباط بگیر

برید بیرون اگه حسی پیدا نکردی ردش کن 

🤍

قیافه مهمون دو روزه ست  اگه با یوزارسیف م ازدواج کنی بعد چند ماه اصلا زیبایی ش ب چشمت نمیاد&nb ...

بله درسته اما حس میکنم طوریه ک بعدا ممکنه خودمو سرزنش کنم و جنسی خیلی برام مهمه حس میکنم نمیتونه تامینم کنه🙈😸

ببین میفهمم چی میگی ولی اگه دلت نمی خواد احساس میکنی کمبود میشه برات نکن .همه میگن به فیس نیس ولی اگ ...

قوربونت بشم حرفت کاملا حقه 

اخه وقتی کنارش راه میرفتم خیلی قدش جالب نبود انگار دقیقا اندازه خودم بود 

خوشگله اا چشمان زیبایی داره اما خب 

حس میکنم حقم ی مرد خوشتیپ و خیلی بهتره 

هر چند موقعیت خوبی داره اما همه چی پول و درآمد ک نیست

نمیدونم چند وقته باهاش،آشنا شدی  یه مدت باهاش ارتباط بگیر برید بیرون اگه حسی پیدا نکردی ردش ک ...

یبار ک باهاش رفتم بیرون قدش خیلیییی اذیتم کرد 

کاملا فرمایش شما متین گفتم نکنه اشتباه میکنم ک بعدا پشیمون شم فام از شما خانوما مشورت بگیرم  ...

ببین تحصیلات خیلی عالیه 

ولی مهم نیست

اگه اون حسی که این ادم ایده ال ترین آدم دنیاست و همونی که من میخوام نسبت بهش نداری و ازدواج کنی شاید تصمیمت خیلی منطقی باشه

ولی هیچ موقع داخل این رابطه حالت نیست 

چون ادمی که توباهاشی چه جنسی چه عاطفی چه روانی چه سوادی باید ایده آل و تایپت باشه  . 

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

خودم تو درمانگاه کار میکنم دکترا نهایت حقوق دریافتیشون 40تومنه عمومی اونم چقد شیفت بده .. به نظرم باید به دلت بشینه من شده طرف واقعا همه چی تمومه ولی قدن یکی بودیم رد کردم دلم میخواد وقتی کنارم را بره حس خوب بگیرم ازش درکل دنیا به اخر نرسیده صبر کن کیس ایده ال بیاد سمتت

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
چقدر سخت شد  از طرفی شرایط اش بدک نیست از طرفی جذب تیپ و قیافه اش نشدی بنظر من ک اگر دودلی ب ...

دیشب خیلی اصرارکرد بریم بیرون ی بهونه اووردم و بعدش گفتم که خودم مایل نیستم 

همش میگفت میخوام باهات حرف بزنم 

ننمیدونم باهم کتاب بخونیم،تحلیل کنیم

زیر بارون قدم بزنیم 

اینارو میگفت ک تحریک بشم برم بیرون 

چون میدونه دختری هستم ک به لذت های ساده زندگی خیلی توجه میکنم