2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

197 بازدید | 14 پست

سلام من رشته تحصیلی ام خیاطی بوده و بعد از ازدواج برام دردسر شده بیشتر هم از طرف خانواده شوهرم خصوصا خواهراش هربار سفارشات عجیبی که یا اصن نمیاد بهشون یا ایراد هایی دارن من هربار کلی توضیح دادم که اینا بکارتون نمیاد ولی گوش نمیدن فقط اصرار دارن که بدوز

منم عمه م خیاطه، مامانم معتقده اصلا خیاط خوبی نیست اما همیشه مانتو میده بهش بدوزه، بعد کلللی ایراد میگیره، هر بار میگم خب یده یکی دیگه بدوزه میگه میخوام ی پولی هم به عمه ت برسه 

نمیدونم واقعا چرا اینطوری میکنه، هم غر میزنه، هم پارچه و پولش رو هدر میده....، منتهی باز کارش رو تکرار میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر از اولش به بهانه های مختلف قبول نمیکردی الان اینجور نمیشد. راحت و مودبانه نه بگید 

شرمنده نتم قطع شد نتونستم بقیه حرفمو تایپ کنم الان مشکل من جدی تر شده قبلا میگفتم نه ولی حریفشون نمیشدم مثل امشب که بعد از مدتها رفتم مهمونی یکیشون زنگ زده که چرا هنوز نیومدی میگم خوب نشستیم دیگه برگشته میگه پس خیلی خوش گذشته بهت به چادر مبندازم تو خونتون تا فردا صبح ساعت هشت بدوز میام میبرم نیخوام برم جایی میگم من تا برگردم خونه خستم نمیتونم برگشته میگه یکاریش بکن

شرمنده نتم قطع شد نتونستم بقیه حرفمو تایپ کنم الان مشکل من جدی تر شده قبلا میگفتم نه ولی حریفشون نمی ...

من یه بچه یک ساله دارم که تمام وقتو انرژی من رو میگیره اون تایمی هم که خوابه یا کارامو میکنم یا یکمی فرصت استراحت دارم الان اومدم خونه میبینم چادرشو انداخته و رفته به انید فردا که بیاد حتی هزینه اش رو هم نمیدن که من به چشم کار و درامد ناچیزش بهش نگاه کنم حس میکنم خیلی بهم توهین میشه حتی رک هم بهشون گفتم ولی باز هم جواب نداده

منم عمه م خیاطه، مامانم معتقده اصلا خیاط خوبی نیست اما همیشه مانتو میده بهش بدوزه، بعد کلللی ایراد م ...

استفاده هم نمیکنه از لباسش؟

من چند روز سر یه مجلسی که از همون اولش بهش گفتم واقعا این مدل خوب نمیشه برات وقت گذاشتم خیلی اذیت شدم اخر هم نپوشید گفت خوشم نیومد

خاله منم مثل شما بود،خیاطی رو گذاشت کنار

خدا شاهده من برای خودم هم لباس نمیدوزم اسیر شدم الان 

حتی با اینکه خیلی خسه ام از غصه اینکه فکر میکنن من یه ادم بیکارم که منتظرم اینا بیان و کارشون رو راه بندازم خوابم نمیبره

بهشون بگو چند وقته دیگه حوصله خیاطی ندارم،سفارش نمیگیرم

میگم که حتی الان که بهش گفتم من نمیتونم بدوزم وقت نمیکنم باز هم انداخته و رفته بنظرت اگه ندوزم خیلی بد میشه؟

حقیقتا الان بچمو با گریه خوابوندم حتی حوصله نداشتم بیشتر از این بیدار بمونه

میگم که حتی الان که بهش گفتم من نمیتونم بدوزم وقت نمیکنم باز هم انداخته و رفته بنظرت اگه ندوزم خیلی ...

ندوز،وگرنه هرچی هم بگی دیگه باور نمیکنن،دوباره همین کارشونو تکرار میکنن،یه جا باید محکم وایساد،واسه تو اون موقع الآنه

ندوز،وگرنه هرچی هم بگی دیگه باور نمیکنن،دوباره همین کارشونو تکرار میکنن،یه جا باید محکم وایساد،واسه ...

تلاشم رو میکنم ممنونم از انگیزه ات بهش احتیاج داشتم ان شالله که جواب میده

استفاده هم نمیکنه از لباسش؟ من چند روز سر یه مجلسی که از همون اولش بهش گفتم واقعا این مدل خوب نمیشه ...

چرا میپوشه هربار هم که میپوشه غر میزنه،

من میگم اصلا فرض کنیم حرف مامانم درسته چرا وقتی یکبار طرف خراب کرد باز بهش کار میدی، همچین ادمی دیگه مشکل روانی داره

وگرنه آدم سالم نه خودش رو اذیت میکنه نه طرف مقابل رو و از یکبار تجربه ناراضی بودن از کار خیاط به هر دلیل تجربه کسب میکنه دیگه کارش رو نمیده

شما هم به نظرم دیگه کارشون رو قبول نکن، یا بپیچون یا رک بگو انجام نمیدم، مثلا بگو قبلا دوختم نپوشیدی الان هم دوست ندارم کارت رو خراب کنم. پس بده جای دیگه

میگم که حتی الان که بهش گفتم من نمیتونم بدوزم وقت نمیکنم باز هم انداخته و رفته بنظرت اگه ندوزم خیلی ...

بهش زنگ بزن بگو داشتم وسایل خیاطی رو جمع میکردم پارچه ت اینجا مونده چطوری بهت برگردونم؟ 

یا مثلا میری خونه شون یا خونه مادر شوهرت ببر اونجا بهش بده

وقتی گفتی نه دیگه روی حرفت وایسا 

من کاری ندارم با کیفیت دوخت و... ولی وقتی گفتی نمیدوزم باید به حرفت احترام بذاره