2777
2789
عنوان

🦴🦴دیگه رد دادم 🦴🦴

112 بازدید | 13 پست

چند روزیه خودمم نمیدونم چمه . شب تا روز خوابم و با این وجود وقتی بلند میشم بازم خوابم میاد . ولی کلی حدف دارم ‌ و کلی کارای نکرده . دیگه نمیدونم چیکار کنم دارم مریض میشم .. نمیتونم غذا بخورم . فقط یکسره خواب دارم . الان دارم اینو مینویسم چشام داره میسوزه از خواب . اگه روشی میشناسین بهم بگین 

من یه مدت سر یه ماجرایی خیلی اعصابم خورد بود خیلی میخوابیدم انگار بیخیال شده بودم نسبت به همه چی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید دلیلش از ضعف بدنتون باشه من وقتی فشار خونم پایین میره نمیتونم خودمو از زمین بلند کنم و باخوردن ...

کلا آدم ضعیفی هستم زود از حال میرم . الان حس میکنم دارک از دست میرم ... از بس هیچی نخوردم و مدام میخوابم خیلی لاغر شدم

من یه مدت سر یه ماجرایی خیلی اعصابم خورد بود خیلی میخوابیدم انگار بیخیال شده بودم نسبت به همه چی

اعصاب رو نگو که . منم خیلی اعصابم داغونه ولی این همه خواب داشتن فک نکنم ربطی به اعصاب داشته باشه

کلا آدم ضعیفی هستم زود از حال میرم . الان حس میکنم دارک از دست میرم ... از بس هیچی نخوردم و مدام میخ ...

پس از ضعف و افت فشاره  منم اینطوریم

فشارم همیشه پایینه و بدنم خستست ولی سعی میکنم خیلی شیرین بخورم مثلا عسل و چای زود زود

چون اگه انرژی نداشته باشم نمیتونم تکون بخورم

اعصاب رو نگو که . منم خیلی اعصابم داغونه ولی این همه خواب داشتن فک نکنم ربطی به اعصاب داشته باشه

نمیدونم 

من اونموقع اعصابم داغون بود بعد یه حالت بیخیالی نسبت به همه چیز پیدا کرده بودم بعد دائم خواب بودم انگار بیهوش میشدم فقط

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A