2777
2789
قهوه اره.من یبوستم داستانی سده برام.حالا نمیشه اینجا توضیح داد خوب نیست

برای یبوست 

ترنجبین از عطاری بگیر صبحها ناشتا یه قاشق غذاخوری تو یه لیوان آبجوش حل میکنی از داغی که افتاد صاف میکنی و میخوری.تا دوماه انجام بده

یبوست و درمان کنی تمام مشکلاتت حل میشه 

یبوست مادر تمام مریضیا بدنه اگه خواستی کمکت کنم بگو برات توضیح میدم چیکار کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بسته پودر موسیلیوم بخر 

شب قبل خواب یه ساشه رو توی آب حل کن بخور

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جفتش

اهان اخه شنیدم عرق کردن واسه بدن لازمه نباید جلوش گرفته بشه🤷‍♀️

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
اهان اخه شنیدم عرق کردن واسه بدن لازمه نباید جلوش گرفته بشه🤷‍♀️

بله

اینم تعدیل میکنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله اینم تعدیل میکنه

ممنونم🌹

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
من فقط پودر زاج واسم جوابه و اینکه یک روز درمیون حمام کن و بعد حمام زیر بغل و هرجا ک تعریق میکنی زاج ...

خطر سرطان داره

چون از مشتقات آلومینیومه

زیربغل غدد لنفاوی داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
[QUOTE=333080108]زاج که میگن خطرناک[/QUOT عرق برخلاف تصور مردم هیچم بد نیس سموم بدنت دفع میشه وگرنه ...

کی گفته با عرق سموم بدن دفع میشه؟غرق تکنیک بدنه برای خنک شدن

حتی اگر قراره سموم بدن دفع شه از حای دیگه دفع میشه

بعدشم مام جلوی تعریقو نمیگیره صرفا عرقت بو نمیگیره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
کی گفته با عرق سموم بدن دفع میشه؟غرق تکنیک بدنه برای خنک شدن حتی اگر قراره سموم بدن دفع شه از حای د ...

شما مایع عرق رو ازمایش کردی ببینی توش سموم نیس؟! اتفاقا بوی عرق خودش نشاندهنده میزان فضولات و سموم کبده وقتی بو هست ینی تو عرق سموم بدن هم هست

شما مام بزنی عرقت کمتر نمیشه؟! خیلی از مامها علاوه بر بو  منافذ رو برای دفع عرق میبنده

بله دقیقا

👌🌹