2777
2789
عنوان

سوال کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 36 پست
کسی سوال کنکور نداره  الکی همش تو هم به کسی اعتماد نکن تمرکزت رو روی کار خودت بزاری خییلیی ب ...

منم قبول دارم اکثرا الکیه ولی نه همش 

تو اطرافیانم چند نفر دیدم که یا صندلی خریدن یا سوالارو

۱۴۰۲ که مفت لو رفت دوستم صبح فرستاد تو گروه هیچ کس باور نکرد رفتن سر کنکور دیدن همونا بوده

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

فکر کنم 5 میلیارد دیدم یه جا صندلی پزشکی تهران

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز درسا دانشگاه ساده تر از دبیرستان نیست 

کنکور امادت می‌کنه برا رشته ای که میخوای حالا هرچه رشته تاپ تر آمادگی و قبولیشم سخت تر

بدون اضطراب و استرس با استمرار ادامه بده موفق میشی

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بیخیال عزیزم مگه چند بار زنده ایم از زندگی لذت ببر بهترین دورانه جوونی و عشق و حال

نمیزارن اینقدر که سرکوفت میزنن اینقدر که مسخره میکنن دارن دیوانه میکنن ولثعاذنمیدونم چه غلطی باید کنم 

ولی ریلکس کن منم تازه ریلکس کردن خودمو نسبت به همه چیز شروع کردم 

نمیزارن به حال خودم باشم من یه شدت آدم استرسی یعنی کافی یکی سه چیزی بگه ولی که ساختم همش میاد پایین

عزیز درسا دانشگاه ساده تر از دبیرستان نیست  کنکور امادت می‌کنه برا رشته ای که میخوای حالا هرچه ...

همه میگن همینو ولی ترس استرس که به آدم میده خیلی بده بخدا خسته شدم از بس مسخره شدم ترس قبول نشدنم بدتر کنکور دادنم هست

واااقعا .. از کدوم گروه گیر اورده بود؟

نگفت اصن خودش دندون گلستان اورد الان با بقیه بچه قطع رابطه کرده بقیه پشت موندن میگه هرچی بهش گفتم امسال برا منم پیدا کن همش میپیچوند گفت نیست دیگه کاناله و اینا

ولی من که با حرامش مشکل دارم کسی که اینطور با نامردی و ناعدالتی قبول شه اون دنیا چطور جواب چند صد هزار دانش اموز و اشکاشونو میخاد بده

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

همه میگن همینو ولی ترس استرس که به آدم میده خیلی بده بخدا خسته شدم از بس مسخره شدم ترس قبول نشدنم بد ...

ترس دور کن 

ترس استرس خیلی بده 

همین الان دورش کن تا بعدا موجب مشکل نشده برات

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

اولا ک داشتن سوالات کنکور ی چیز منسوخ.. 

چطور میخوای اعتماد کنی اون همه پولو بدی؟ با چ سند و مدرکی؟؟؟ 

صندلیم بگیری، مثلا اگ بری پزشکی 7 سااال باید شبا با خونه دل بخوابی ک نکنه ی وقت رییس دانشگاه اخراج شه بیان سراغت بگن خانوم محترم رتبت کو؟ با چ چیزی اومدی این دانشگاه ثبت نام کردی، حالا فک کن وسطای مسیرتم باشی سال 4 یا 5 یهو بیان بگن برو بیرون اخراااججج

یا اینکه صداشونو در نمیارن فارغ التحصیل ک شدی از مدرک خبری نیی، بگی مدرک چیشد میگن رتبت کجا بود؟ 

از کجا اومده بودی اصلااااا

چون اینایی ک صندلی میخرن ظرفیت و پارتی رییس دانشگاه هستن رییس دانشگاه تو مدت تحصیل اونا اگر ی وقت عوض شه، بازنشسته شه، اخراج شه کار اون بچه ها تمومه... پس از ذهنت بیرون کن این موضوع رو 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
پشمامم بابا من پنچ میلیارد داشتم که درس نمیخوندم

خب دیگه 😂

قیمت همینه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ترس دور کن  ترس استرس خیلی بده  همین الان دورش کن تا بعدا موجب مشکل نشده برات

کاش می‌تونستم بگم اگه قبول هم نشدم به جهنم ولی نمیشه فشاری که روشه از هرچی بدتزه