2777
2789
عنوان

پسرم زدی کرد

135 بازدید | 7 پست

سلام خانوما ،خیلی ناراحتم امشب اینقده حرص خوردم سر پسرم

پسرم کلاس دومه ،بعد امشب جاریم اینا خانمان بودن بخدا بهترین آجیلو براشون گذاشتم سه جور میوه و شکلات و شیرینی و خلاصه خیلی رو مهمان حساسم 

بعد یه کاسه پر آجیل واسه جاریم گذاشتم ،واسه هرکی یه کاسه گذاشتمو پسرم آجیل خودشو خورد بعدش اومد کنارم مه باجاریم مشغول صحبت بودیم اجیل منم خورد 

نگو آجیل جاریمم دزدیده برده تو اتاق بادختر عموش داشتن میخوردنش

بچس بخدا

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای نگو دزدی، بچه کوچولو هنوز مفهوم دزدی رو نمیدونه

شما باید بهش یسری رفتارهای درست رو یاد بدی مثلا بی اجازه کاری رو انجام نده اصلا هم ناراحت نباش بچه ست همه هم میدونن که رفتارش از سر شیطنت بچگی 

کلاس دومه بچس بعدش سهم خودشو خورده بود  الان جاریم میگه ندیدبدیده

جاریتون اگه اینو بگه بببخشید ببخشید یه ادم بیشعوره

بچتون فقط ۸ سالشه مخصوصا پسرا خیلی شیطون ترن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

واقعا یعنی دعواش نکنم

نه عزیزم براش توضیح بده، که باید چه آداب و رفتاری رو جلو مهمون و موقع مهمونی رفتن رعایت کن، اگه میبینی نمیتون تو مهمونی برای خوراکی جلو خودش رو بگیره تا جاییکه میشه تو خونه بیشتر اون چیزی که دوست داره رو بده بهش بخوره