2777
2789
ببخشید  دوران نامزدیت تقریبا طولانی  ازدواج سنتی  طرفتم پشیمون هس ولی حالا برنمیگر ...

ممنونم گلم🙏🏻 منظورتون این هست که دوران نامزدی طولانی میشه یا اینکه زمان طولانی مونده تا تازه نامزد کنم؟

کار خوبه خدا درست کنه💫
ممنونم گلم🙏🏻 منظورتون این هست که دوران نامزدی طولانی میشه یا اینکه زمان طولانی مونده تا تازه نامزد ...

هر دو 

ولی بیشتر نامزد میمونید 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید  دوران نامزدیت تقریبا طولانی  ازدواج سنتی  طرفتم پشیمون هس ولی حالا برنمیگر ...

عزیزم من به کسی که تو ذهنمه میرسم ؟

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
خواهرم کی ازدواج میکنه؟ حالش خوب میشه؟    

افسردگی مشکلش هس؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
جدا میشی با اذیت  یکم طرفت زیادی رو مخه

میشه رنگ لباس ویژگی ظاهریمو بگی

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ممکنه به من هم بگید کی ازدواج میکنم ؟🙏🏻🙏🏻

سال بعد

نه عزیزم مشکل جسمی داره‌.

🌸

زمان میبره ازدواجش 

اما مشکلی ک داره ب گفته خودتون جسمی 

ولی احساس میکنم روحی ام خوب نیست چندان 

امیدوارم بهترینا براش رخ بده 

[QUOTE=333079819]میشه بگی حس علیرضا بهم چیه؟ممکنه عاشقم بشه؟[/QUOTE

عزیزم پست منو لایک کردی جواب ندادید

@yalaaa  

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
[QUOTE=333079819]میشه بگی حس علیرضا بهم چیه؟ممکنه عاشقم بشه؟[/QUOTE عزیزم پست منو لایک کردی جواب ند ...

لایک کردم ک پست مو‌ بخونید دیگ بچها😭

اتفاقایی رخ میده در این رابطه تا ی مدت کوتاه دیگ بیشتر نزدیک میشین